Eve Online > NoobGarten

opłaty

<< < (3/3)

litestep:
Musisz sobie odpowiedzieć na pytanie - zamierzasz grać żeby sobie pograć czy grać żeby móc grać?
Podobno na forum eve-o jest do ściągnięcia log z walleta postaci która na trialu dobiła do 1kkk na handlu. Jak sie nie ma do tego żyłki to lepiej normalnie płacić za grę :)

WB78:
Albi fajny argument :) ja poprostu zanim zacznę grać w coś co się płaci 50zł miesięcznie chcę się dowiedzieć czy jest możliwość jakakolwiek obniżenia tej kwoty w skali roku bo jeżeli przez nawet 8 miesięcy mam płacić a potem prze 4 da się za ISK to i tak dla mnie jest ok nawet jeśli po 1,5 roku grania da się tak rozwinąć że osiągnie się takie proporcje to też jest ok więc zadam pytanie troszkę inaczej
Jakie macie sposoby aby czerpać przyjemność z gry jednocześnie obniżając kwotę abonamentu?
dzięki

Goomich:
http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=4196.msg75719#msg75719

Siewca Titum:
Wcześniej dało się grać tanio. Teraz gdy waluty poszły w górę niestety nie jest tak kolorowo/ ok. 99zł za 60dni Time Code w ojro trzeba zabulić. 105 jest w dolcach. Ceny z shatered.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej