Eve Online > NoobGarten
opłaty
WB78:
Cześć
Jestem nowy na forum na EVE jeszcze nie ale proszę o pomoc pewnie każdy nowy o to pyta ale proszę o odrobinę wyrozumiałości:
W skrócie jak najtaniej grać???
Chodzi mi o to gdzie kupić time cody - czytałem że miesięczne kosztuje 30zł - taka kwota jest bardzo ok ale tu na stronce to TC są po około 100zł za 2 miesiące - trochę sporo
Druga sprawa to po jakim czasie gry można kupywać TC za kasę z gry (średnio godzina dziennie) proszę o odpowiedzi bądź o inne ważne rady związane z płatnościami a nie opisane przezemnie z góry dzięki.
Pozdrawiam
Straszny:
żeby zarabiać w EVE na TC ISKami musisz po prostu bardzo skupić sie na konkretnej działalności i ją wyskillować.
Mam kolegów handlujących w empire implantami, mam haulujących towary lowsec-highsec, mam rattujacych w low, i oczywiście graczy z 0.0 - plexy, rattowanie, kopanie - wszystkim sie da jeśli poswięcisz temu pare-parenaście godzin porządnie zorganizowanej gry miesięcznie. Skille to minimum 3-4 miesiące, realnie powyżej pół roku żeby postać w swojej specjalizacji coś znaczyła i ładnie zarabiała.
WB78:
a kupując isk na allegro ?? 30zł 300milionów na TC wystarczy??
Dormio:
--- Cytat: wb78 w Października 27, 2008, 13:01:59 ---a kupując isk na allegro ?? 30zł 300milionów na TC wystarczy??
--- Koniec cytatu ---
Czytałeś EULA ?
Nie jestem ani adminem, ani moderatorem, ale myślę, że spokojnie mogę powiedzieć w ich imieniu, że właśnie dostałeś 1 ostrzeżenie.
NIE WOLNO KUPOWAĆ ISK'ów (z gry) ZA PIENIĄDZE Z RL !!!
Tego typu handel jest zabroniony, a wszelkie próby powinnyć zgłaszane do CCP jako naruszenie regulaminu i warunków licencji gry, a tym samym konto blokowane (ban).
A odpowiadając na pytanie - nie wystarczy, bo nie ma TC mniejszych niż 60d (aczkolwiek niektórzy mają jeszcze stare z zapasów), a w dodatku jak mówiłem kupowanie ISKów (z gry) za RL kasę jest zabronione !
Wilk:
wb78, kupowanie ISK za realne pieniądze jest sprzeczne z EULA i można za to zarobić bana. Radzę nie kontynuować tematu, bo można też zarobić bana na forum.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej