Eve Online > NoobGarten
Noob pytania. BPC i tagi , insygnia
Muzahedin:
Hej!!! Od dłuższego czasu szukam odpowiedzi na kilka pytań i nic nie moge znaleźć. Prosiłbym o pomoc.
1. Mając odpowiedno duży stand faction do ammar empire można od 3 agentów dostać za tagi bpc statków. Chciałem się dowiedzieć czy to jest jednorazowa przyjemność, czy za każdym razem kiedy będe miał tagi to moge je wymienić na bpc.
2. Pierwsze pytanie wynika w zasadzie z drugiego. Znalazłem agentów którzy dają standing faction za tagi. Oddałem jednemu agentowi tagi dostałem nagrode. Chciałem zrobić jeszcze jedną wymiane ale już nie mogłem. Czy to są 'jednorazowego użytku' agenci? Czy mogę do nich wrócić na wymiane po jakimś czasie?
3. Poszukuje insygni minmatarskich jak na amara przystało żeby wymienić je na różne itemy wraz z LP. Gdzie moge je znaleźć poza marketem oczywiście. Widziałem że w Amar cosmos jest kor-azor complex w którym są shipy amarów i tam można dostać insygnia tej fakcji. Czy podobny kompleks jest w minmatar cosmos?
Prosze o pomoc :D
litestep:
1. jednorazowe
2. Skoro nie mogłeś to akurat oni są jednorazowi :)
3. Misje, misje, misje.
Muzahedin:
Tak tylko że zrobiłem już pewnie sto kilkanaście misji dla amarr navy i może dostałem 2 tagi, które sa nic nie wart :( więc to chyba nie jest najlepszy pomysł na szukanie tagów. Nie wiem..... niektórzy mówią , że tylko misje ... może mają jakiś specjalnych agentów :laugh:
Eh no i szkoda , że te bpc są tylko raz do odebrania.... a gdzie szukać bpo lub bpc? W kompleksach, czy może na paskach w 0.0? Nie znam się :-\
Dormio:
Żeby dostać tagi - bij flotę tych, których tagów szukasz np. na bramie (nie polecam, bo trzeba sentry tankować dodatkowo), po tagi możesz się wybrać równiez do regionów, w których rozgrywa się Faction Wars.
Statki faction są do zdobycia również poprzez LP store (gotowe i w formie BPC) odpowiedniej frakcji. Pirackie czasem wypadają z oficerskich/faction NPCów.
Ellaine:
Podobno tagi lecą z misji lvl 4
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej