Eve Online > NoobGarten

Postać - BG a SP i parę innych dylematów

<< < (2/6) > >>

ZleDziadzisko:
Dzięki NeX że chciało Ci się przebrnąć przez taki kawal textu i po tym wszystkim napisać równie pokaźna odpowiedz!

--- Cytuj ---Początkowe atrybuty w odróżnieniu od innych gier nie mają jakiegokolwiek wpływu na ostateczne zdolności postaci. Decydują o czasie skilowania, ale i ten po zrobieniu skili z grupy learning zostanie zrównoważony.
--- Koniec cytatu ---
Troszkę mi to rozjaśniłeś, luźniej rozdam SP - trzymałem się polityki "walcz o każdy skill point" podczas tworzenia postaci.

--- Cytuj ---ale dobrego samopoczucia z własnego avatara i jego bacgroundu żaden dodatkowy dzień na skillplanie ci nie odbierze
--- Koniec cytatu ---
Jasne!

ZleDziadzisko:
Dzięki chłopaki za zaśmiecenie tematu, jak widać administracja tez śmieci na własnym podwórku...

moja wina - zbyt wolna reakcja na ten syf. podzielilem watek i wrzucilem do flame
http://eve-centrala.pl/index.php?option=com_smf&Itemid=2&topic=5552.msg75642#msg75642
Prosze trzymac sie tematu.
Ireul

ZleDziadzisko:
Struktura mojego statku jest znacznie uszkodzona, zadocowałem na stacji na której nie ma możliwości naprawy statku. Problem w tym ze nie mogę zrobić undocka bez naprawy, jestem w kropce - pomocy :)

Azbuga:
a nie zdjales czasem armora czy czegos takiego przed proba wydokowania? to jedyny przypadek jaki pamietam ze nie moglem wydokowac. w kazdym razie kup jakis plejt i wsadz na statek - powinno pomoc

horax:

--- Cytat: ZleDziadzisko w Października 01, 2008, 16:00:05 ---Struktura mojego statku jest znacznie uszkodzona, zadocowałem na stacji na której nie ma możliwości naprawy statku. Problem w tym ze nie mogę zrobić undocka bez naprawy, jestem w kropce - pomocy :)

--- Koniec cytatu ---

Heh, ostatnio tez sie cos takiego stalo jednemu m8 z korporacji, pomoglo dopiero jak przekazal statek komus z lepszymi skillami i ten mu go wydockowal. Ale to chyba jakis bug, bo nie pamietam zeby cos takiego mi sie stalo, choc dockowalem czasem z mala iloscia struktury. Moze petycja?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej