Eve Online > NoobGarten

Postać - BG a SP i parę innych dylematów

<< < (4/6) > >>

ZleDziadzisko:
Ireul Taar Już nie trzeba, dzięki - w przedostatnim podscie dodałem już dawno wzmiankę ze petycja poskutkowała. Trzeba być ostrożniejszym... :)

ZleDziadzisko:
Zal mi dupę ściska, po jaka cholerę poblokowali kontrakty na kontach trial, dziś miałem okazje poznać zasady działania marketu. Postanowiłem zrobić nowa postać i za pomocą rynku przenieść 13kk ze starej postaci, zadowolony na próbę wystawiłem 500k za DMG Controll (na tyle pozwalał mi podatek ściągany za sprzedaż) Prze logowałem się na stara postać - wszystko ładnie pięknie znalazłem swoja ofertę - zaznaczam, kupuje. Relog - stan portfela, 0,00 ISK - no co jest? Znowu relog na stara postać - stan portfela -500k ISK, otwieram transakcje znajduje ofertę i co widzę? Moja kasa powędrowała do jakiegoś innego kolesia a moja stara oferta DMG C I nadal istnieje, ręce mi opadły...

4 dni harowałem na 13kk i kiedy chce zrobić nowa postać to mam taką niespodziankę? Zostało mi 16 dni triala które chciałem poświecić na uczenie nowej postaci skili bez gry a z tego co widzę to muszę wykupić konto - a niech się pieprzą, komuniści :)

To nie są gorzkie żale tylko zniesmaczenie - świetna gra ale taki szczegół spieprzył mi chęci do grania - skutecznie.

Dradiel:
A mnie się wydaje, że zamiast swojego damage controla, to kupiłeś właśnie od tego gościa na ktorego konto poszla kasa, dlatego Twoja oferta dalej istnieje.

Ellaine:
Nadmiar trafiał zawsze (może się zmieniło?) do kieszeni sprzedawcy najtańszego produktu na stacji.

ZleDziadzisko:
Czy jest jakaś inna możliwość przekazania ISKów na trial? W zasadzie to przez kontener spróbuje :D

down:
Dzięki już przeniosłem "cala kasę" - sporo straciłem ale co tam, nowa postać nie zacznie z pustym portfelem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej