Eve Online > NoobGarten

[PVP/PVE]DAMAGE

<< < (7/18) > >>

Voulture:
Na paskach w dobrym 0.0 pod wzgledem ratow (np Stain) zarabia sie ok 60m/h. Bounty + loot + minsy po przetopie + salvage. Podobne wartosci mozna uzyskac robia misje w low secach z bardzo dobrymi skillami i bardzo dobrym statkiem. Na misjach w 0.0 zarabia sie wiecej, ja niestety nie wiem ile, bo nie moge z powodu standow. Kiedys (2-3 miechy temu) zrobilem toryline'a dla kolegi i w 3h nalapalem lootu za ok 400m (wehlan missile link za 200m itd).

W kwesti zarabiania na npcach.

myst1q:
nie kazdy moze sobie poleciec na pasek do 0.0 kiedy zechce.
wczoraj bylem na pasku w 0.0 z kumplem i tluklismy spawn 3x bs 1.5m za jednego. fajnie. wybilismy jednego, drugiego a potem jakis pieciu gosci z przeciwnego goscia wbilo na local i trzeba bylo warpowac na stacje.

a ile sie zarabia za misje l5? ;]

karl-> ale o oficerach to ja wiem. //ciekawe czemu ludzie tak czesto narzekaja, ze cos im ch*jnego wypadlo.

ja teraz tylko i wylacznie race. jeden belt to okolo 120k [4x frajka] do 600k [3x BC] i jestem zadowolony. latwiej mi zabic niz robic misje, no i czasu tez nie mam.  lecz musze przyznac... szlag mnie trafia, jesli sobie wyobraze, ze za jedna misje dla caldari mam 5k cladari navy antimatter... [chodza po 1300 u mnie, wiec 5000x1300=6.5kk. ].

ile sie zarabia na misjach dla 'true power' [czy jakos tak. ktos mi mowil, ze taki corp jest w jakims null czy gdziesi podobno bardzo dochodowe].

Kalressin:
Ludzi narzekaja na oficerow bo im chu...e 700kk wypadlo ( jak mi na przyklad) a moglo i 5 mld. :P
Poza tym w twojej okolicy jak rozumiem nie potrzeba 1.6 kk isk na offera i ok 0.5 kk isk na ammunicje do offera?
Na pewno masz wiedze zeby innym radzic?

Venec:
W Stain misje są max za 13-15k LP, ale to może dlatego, że mam sociale na 3. Jednak wątpie w te 20k :P

myst1q:

--- Cytat: Kalressin w Września 09, 2008, 18:13:48 ---Ludzi narzekaja na oficerow bo im chu...e 700kk wypadlo ( jak mi na przyklad) a moglo i 5 mld. :P
Poza tym w twojej okolicy jak rozumiem nie potrzeba 1.6 kk isk na offera i ok 0.5 kk isk na ammunicje do offera?
Na pewno masz wiedze zeby innym radzic?

--- Koniec cytatu ---

u mnie wydaja tylko po kilka m tylko po to miec zabawe gdy BYDI [taki tam korpik] robi kampe na gajcie i gosc walnie ich bombami.

btw-> co to ten 'offer' bo jak sie pytalem, to nikt nie skojarzyl.

karlessin-> przeczytaj kto jest autorem watku ^^. sobie chyba zawsze mozna radzic, pozatym offtop duzy. i nie narzekaja na oficerow, bo im droplo 700kk tylko np. freq crystal za 10-20kk ;p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej