Eve Online > Patche i dodatki
Empyrean Age 1.1 - ukryty nerf ???
Nerxes:
Co do discoshipow to ustawiaja sie one na 5000 + 1m od bramy (bo nie da sie odpalic smartbomby mniej niz 5000m od bramy) Natomiast statek ktory na brame dolatuje nigdy nie skacze na 0m zwykle na 300-1500m co automatycznie ustawia go w zasiegu skoku ale tez w zasiegu smartbombek
Kalressin:
--- Cytat: myst1q w Wrzesień 02, 2008, 19:30:06 ---skrzywdze ccp... kolejne 2h!! ja***
warp sklada sie z dwoch faz [trzech tak dokladnie]. jak wezmiesz allign i warp to nie wwarpujesz sie odrazu- najpierw sie rozpedza. potem masz juz warp 'faze'- wtedy sie ciebie nie da zniszczyc. trzecia faza to 'hamowanie'. jak dolatujesz do np. gate to lecisz 'wolno' lecz nadal pisze, 'warping'. ot to. w fazie pierwsze i trzeciej mozna ciebie zniszczyc na 100%.
--- Koniec cytatu ---
2s zastanowienia.
2 min pisania posta.
2 lata korygowania przez innych bzdurnego mitu na roznych noob kanalach.
:2funny:
Yogos:
Ja tam nie wiem nic o fazach waprowania.
Wiem tylko że locka nie założysz czasem po dropie warpa. Chyba nawet jest tak że jak koleś nie kliknie to ma przez pare sec nietykalność tak samo jak przy stacji. Ile i czy tak na 100% jest to nie wiem ale nieraz jest tak że jak chcesz lockowac kogoś kto dopiero z dropa już wypadł velocity widzisz u niego 0 a dalej masz "target is cośtam"
Ze smartami jest kapke inaczej na pewno bo straciłem shutla z jajem w rancer i nie byłem nic w stanie zrobić a w warpie na 0km z włączonym autopilotem na skok miałem.
Łba bym se nie dał uciąć że mnie rozwalił zanim z warpa wyskoczyłem ale tak to wyglądało.
Tak samo na alcie wtopiłem niedługo potem freje tam - nałogowo tam typy siedza i łupią tymi bombami wystabowani na +3 na megasie+alcik w falconie do jammowania scramblerów.
Co do smartbomb 150km od bramy to nigdy nie widziałem więc śmiem wątpić.
litestep:
Wystawii już patcha do ściągnięcia - przynajmniej okienko od licencji w końcu działa poprawnie pod Wine ;)
Xarthias:
To smartowanie na 150km chyba działa tak samo, jak bańka ustawiona na ssie między bramami :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej