Eve Online > NoobGarten

siemka pytan kilka wrobla cwirka

(1/6) > >>

mm80:
siemka
  najpierw sie przedstawie ;)

rasa Ammar skile to int 8  caryzma 5  percepcja 15 willpower 11 memory 7

troszke pocztalem ale sa tego tony informacji  jakies rady w pigulce od kogos doswiadczonego mile widziane na temat :

walki pvp pve no i zarabianu iskow ;) 

moze jakeis sugestie co szkolic  oprocz skilow ktore dostalem jako military   soldier ;)

moze na poczatek na misjie bo zeby bic sie z ludzmi pewnnie mi to troszke zejdzie;)

no i jesli mozna pare odpowiedzi na nurtujace mnie pytania;) czyli

do czego sa te uprgrade hard points  co tam sie wklada i co trzeba szkolic
i drugie pytanko sa jakies fity do misji u agentow moze ktos widzial gdzies jakis spis

i trzecie sa jakies uniwersalne zasady co do doboru broni u ammarow czyli co fajne a co jest syfem ;)

z gory dziekuje

a moze ktos ma ochote poszkolic noobka na GG czy cos w tym stylu;)

Pol Kent:
1. Nie ma uniwersalnych zasad/fitów/shipów/zbroi i broni +5 do damage !!!!!  To NIE TA gra !!!

Matko !!! Ile można to powtarzać ?? Sam jestem nowy ale wcześniej z pół roku w wolnych chwilach czytałem sobie Centralę i oficjalna stronę EVE. I naprawdę trafia mnie szlag jak czytam przynajmniej raz na tydzień to samo !!!
Topiki z pytaniami co najlepiej skillować pojawiają sie częściej niz informacje o podwyżkach cen za Balcerowicza  :P
Człowieku !!! Masz choć ze 13 lat ??? Jak nie masz to wracaj do Tibii. A jak masz to na litość Boską weź no i poświęć powiedzmy weekend i przewertuj forum Centrali. A jak założyłeś już konto na trialu to poczytaj opisy przedmiotów/statków/skilli. Przynajmniej dla Amarrów skoro tą rasą chcesz grać.

Jak nie dasz rady poświęcić dnia czy dwóch na to, to wracaj do Tibii bo EVE i tak cię przerośnie.

Z góry respect dla tych których będzie stac na to żeby po raz n-ty powtarzać to co już dziesiątki razy było pisane.

mm80:
uhh no wyluzuj troche :)

odp 1 mam wiecej niz 13 lat

odp2 tak czytam poradniki i forum ale tydzien to troche malo na wchloniecie ;) dlatego pytam o jakas pigulke na poczatek;)

no to walne jeszcze takie pytanko odp moze byc w formi porady

czy robiac misjie dam rade jakos zarobic   czy lepiej na poczatku zostawic postac woja;)  i zrobic gornika na nim dorobic sie kasy i dopiero wtedy bawic sie w walke

czy moze jednak nie ma sensu taka strategia i spokojnie da sie rozwijac robiac misjie

odp na przyszle pytanie 14 lat tez nie mam;p

pticu:
uuu, pojechales :) bylo dac pare linkow do topicow i mialbys spokoj :)

mm80:
w koncu to ogrodek noobkow nie;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej