Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[c0ven] ciag dalszy ;)
Yogos:
Nie odbite ale posy w c9n sa w reinforce i przeorane mocno łącznie z gunami. Jammer rozwalony. Goonsi strontowali na poniedziałek 4 am czyli ichnią niedziele prime time.
Dziś goonsi w dtx stracili sova. Wczoraj w WAC. A jeszcze w innych systemach posy działają na naszą korzyść.
Greyer:
Yogos jak już odbijecie C9N-CC to dajcie znać;-)
Val Heru:
--- Cytat: Greyerlander w Listopad 22, 2008, 20:01:33 ---Hm, to dziwne, choć chyba AZN ostatnio robiło za JB podczas pierwszych ataków SW na OOYZ.
BTW. C9N już jest podbite? Bo chciałbym stamtąd wreszcie kilka swoich shipów i trochę itemków, które się nazbierały przez długi czas ;)
--- Koniec cytatu ---
to samo. wiedzialem ze kiedys sie jeszcze przydadza :coolsmiley:
Greyer:
--- Cytat: Val Heru w Listopad 22, 2008, 21:08:29 ---to samo. wiedzialem ze kiedys sie jeszcze przydadza :coolsmiley:
--- Koniec cytatu ---
Ja tam wprawdzie zostawiłem jakieś gówna na wypadek utraty BSa (drake i bb), ale mam tam sporo itemków wyciągniete z wraków przeciwnika, których nie miałem okazji zwieźć do Stain.
Venec:
--- Cytat: soulscream w Listopad 22, 2008, 19:09:26 ---to taki hint dla Ciebie i reszty DTX nie ma zadnego JB od pol roku :V
--- Koniec cytatu ---
A te JB które na posach widziałem w cloaku to jakieś miraże były :D
grr..., brak rejestracji na forum ? Brak wprowadzonych danych postac, sojusz, korporacja. Pierwsze upomnienie. :knuppel2:
Eddi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej