Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[c0ven] ciag dalszy ;)

<< < (3/23) > >>

Nashir:
i sense smacktalk lvl 2 in you my young padawan, keep up training and maybe soon you shall become a master

Co do moich zestrzelen, ani razu jak bylem Waszym primary nie udalo Wam sie zejsc chociaz do polowy armora, raz zginelem przez carriera pod koniec, a drugi raz z wlasnej glupoty bo lecialem sobie powolutku do bramy ot tyle.

http://www.allegro.pl/item407143311_eve_online_gornik_nawet_500kk_dziennie_bcm.html

Najlepszy sojusz !

Deaell Portt:

--- Cytat: soulscream w Sierpień 03, 2008, 19:18:45 ---i sense smacktalk lvl 2 in you my young padawan, keep up training and maybe soon you shall become a master

Co do moich zestrzelen, ani razu jak bylem Waszym primary nie udalo Wam sie zejsc chociaz do polowy armora, raz zginelem przez carriera pod koniec, a drugi raz z wlasnej glupoty bo lecialem sobie powolutku do bramy ot tyle.

http://www.allegro.pl/item407143311_eve_online_gornik_nawet_500kk_dziennie_bcm.html

Najlepszy sojusz !

--- Koniec cytatu ---

Leciales wolno, bo cep cie webowal panie pilot i nie doleciales do tego gate.  No, ale w natloku informacji pewnie ci to umknelo. Ja jestem i kilku innych pilotow z coven tez na km. Final blowna na jednym z killi ma pilot c0ven, capsy nasze tez walczyly wiec przestan bzdury gadac. Primary byles wolany przez naszego callera  i przez nasza mila kolezanke z Rydza :smitten: (to ten goon z centrali hehe), ktora wczoraj wspaniale nam skautowala i lapala cele na roamie do 3 rano.

Wracajac do twojego smacku w sprawie tego handlu postacia na allegro. To moge, tylko powiedziec, ze zostalo to wychwycone 1 dzien po zamieszczeniu tej aukcji i zostal za to od razu wykopany z ally.  Co do tego co napisal reklamujac swoja postac to sama prawda :-). C0ven to najlepszy polski sojusz jaki jest obecnie w EVE. Zaznaczam jednak, ze to tylko moja prywatna opinia  >:D. Ave c0ven

Nashir:

--- Cytat: Deaell Portt w Sierpień 03, 2008, 20:02:52 ---words

--- Koniec cytatu ---

Koles wiem jak z jakich przyczyn zginelem, za pierwszym razem carrier zalozyl mi scrambla pod koniec bo pojawilem sie za blisko carrierow po rewarpie (wtopilem wkoncu bs'a z geminate), po drugim razie polecialem sobie do swojego wraku - zabralem swoje rzeczy i widzac na gridzie swoich w odleglosci 80km od bramy lecialem sobie w jej kierunku. Dostalem strzala jak bylem 20 od wiec panie od kiepskiej propagandy zmien sadzonki i nie siej bzdur

ave who cares

Zolthar:
Goonsy to najlepszy ally i eot nie klocic sie :)

--- Cytuj ---    Quote:
    Goonswarm - trolls

Quote:
    Goonswarm - lol t1 frigate newbies

Quote:
    Goonswarm - zergs, loads of em

Quote:
    Goonswarm - Good posters, crappy PvPers

Quote:
    Goonswarm: Russian pets

Quote:
    Goonswarm - BLOB - BLOB - BLOB - BLOB

Quote:
    Goonswarm > Cancer of eve

Quote:
    Goonswarm--Foo foo foo

--- Koniec cytatu ---

reszte znajdziecie pod tym linkiem :)
http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=836738

O C0VEN nie napisze bo mi nie wypada :)  :angel:

a wogole to moja babcia jest de best bo co tydzien lezy plackiem pod kosciolem i jezdzi na takie rozne wycieczki katolickie wot i wygrałem i mam najwiekszego e-pen'a  :ban:

Zolthar:
A tak poza tym to twoi koledzy mieli wiecej jaj aby na caod napisac GF bez smacku (rzadko sie to zdarza) to samo tyczy sie tych co mnie zabili po drodze jak lecialem samotnie .

Przypominasz takiego jednego kolege z mass co tez taki byl happy ze nas pojadą i że oni sa tacy debest, siakoś oni spitolili a teraz wy dostajecie cięgi  :police:

nom to sie wypowiedzialem :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej