Eve Online > NoobGarten
noob absolutus
SOT:
Robie misje ale mam dosc lvl.1 wyszukalem corp gdzie robi sie msje lvl :2 ale nie wiem jak się do niego dołączyc możecie pomoc !!!!!!
Goomich:
1. Otwierasz info danego korpa i klikasz "description". Niektóre mają tam zapisane gdzie są ich biura. Znajdujesz najlbliższe i lecisz tam.
1a. Jeśli tego nie ma, otwierasz "attributes", znajdujesz HQ i lecisz tam.
2. W stacji z biurem otwierasz zakładkę "Offices" i znajdujesz symbol tego korpa. Gdzieś w okolicy powinien być przycisk "join".
3. W okienko, które wyskoczy wpisujesz jak bardzo ci imponują, że też chciałbyś być członkiem takiej elity, że masz naprawdę wiele do zaoferowania (a jak nie masz nic, to, że się szybko uczysz (i chcesz uczyć się od najlepszych)) itp. głupoty, po czym klikasz OK.
4. Jak komuś się będzie chciało, to cię przyjmą. Albo nie.
Fharl:
totalnie noobskie pytanie- dochapałem się wreszcie giant secure kontenera i pełen szczęscia umieściłem, założyłem hasło ( tak mi się wydaje ), to samo z drugim, podleciałem kruzem, pokopałem, wróciłem po indyka i jednego pudła nie było. w pobliżu kręciło się dwóch potencjalnych złodziei... ale jak można zawinąć coś co jest przed kradzieżą zabezpieczone? O_o
Całość odbywała się w high-secu.
Goomich:
Kontenera zabezpieczonego hasłem nie da się otworzyć, ale mozna go spokojnie zwinąć do cargo (a po doleceniu do stacji otwarcie go jest bardziej niż trywialne).
To czego nie zrobłeś, to anchorowanie.
SOT:
niech ktoś będzie na tyle dobry i pomoże
ja cały czas robię misje lvl 1 i nie wiem jak zaczac w końcu robic misje lvl 2
jak znajdowac agenta ktore je bedzie dawal a nie odwawial dodam ze nie darowalem sobie zadnej misji (robilem do konca każdą )
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej