Eve Online > NoobGarten
noob absolutus
SOT:
--- Cytat: Dormio w Sierpnia 30, 2008, 20:46:15 ---Punktami ? Co masz na myśli, standing ?
Każdy agent w show info podaje jaki standing jest wymagany by móc u niego robić misje:
--- Koniec cytatu ---
dobrze a gdzie sprawdzi jaki się ma standing, ja sprawdzam u agenta swój standing i tam mam
efective standing :4,3
ale przypuszczam że to raczej nie to :(
Goomich:
U siebie, na NeoComie (to takie z lewej strony z twoją mordką w rogu) pierwszy przycisk od góry. To samo miejsce, gdzie skille zmieniasz.
SOT:
Mona a jak to jest z atakiem w strefach >0,4 piraci bez problemu mogą atakowac i nie ponoszą żadnych widocznych szkód , a gdy tylko ja się zaczynam bronic przed piratami zaczyna się oszczał przez działka na mój statek , możesz coś napisac na ten temat ?
Dormio:
Piraci mają dokładnie to samo co Ty: ostrzał z sentry jeśli atakują w ich pobliżu (lub w ciągu 15 minut po ataku się koło nich pojawią) oraz spadek security status (to oczywiście w lowsec). W sec >0.4 dodatkowo przylatuje CONCORD.
To o czym podejrzewam myślisz to albo suicidegang/atak (atakuje świadomie) - zakłada utratę statku, a drugim kontem z charem w industrialu zabiera loot, albo typowe wykorzystanie mechniki - kradzież z Twojego lootu/kontenera (górnikom). Jeśli w tym momencie go zaatakujesz, to on może bezkarnie się bronić.
Uwaga ! Od nowego patcha (wprowadzany planowo jutro jeśli dobrze pamiętam) reakcja CONCORDu zostanie "wzmocniona" (tj. szybciej i boleśniej). Realnie wartość wzmocnienia trzeba będzie ocenić później.
Ellaine:
W tej chwili Concord w ciągu paru sekund kasuje dowolny statek bez możliwości obrony, ucieczki i przeżycia. Teraz ta reakcja zostanie wzmocniona.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej