Eve Online > NoobGarten

noob absolutus

<< < (6/22) > >>

SOT:

--- Cytat: Dormio w Lipca 21, 2008, 11:45:34 ---http://www.eve-online.com/itemdatabase/EN/ships/destroyers/gallente/16240.asp

Reszta to wynik posiadanych skilli oraz dostępnego PG i CPU. To co montujesz zależy jedynie od Twoich preferencji i tego co chcesz/zamierzasz robić (np. ja bardzo lubiłem catalysta w roli koparki).
Chcesz się dowiedzieć jak budować fit pod konkretne sytuacje to zapytaj - tylko napisz do jakiej roli chcesz go użyć. No i oczywiście możesz poszukać fitów (choćby i na centrali).

--- Koniec cytatu ---

Catalyste chciałbym używac jako statku do walki ,ponieważ kasę narazie jeszcze mam a przexchodze cały czas misje treningowe ,przeszłem cały turiotal związany z montowaniem ale jak pewnie wiesz nie ma w nim nic na temat kupywania modułów jak możesz to obja.śnij mi te sztukę

Mosiek:

--- Cytat: SOT w Lipca 21, 2008, 12:55:38 ---Catalyste chciałbym używac jako statku do walki ,ponieważ kasę narazie jeszcze mam a przexchodze cały czas misje treningowe ,przeszłem cały turiotal związany z montowaniem ale jak pewnie wiesz nie ma w nim nic na temat kupywania modułów jak możesz to obja.śnij mi te sztukę

--- Koniec cytatu ---

Jak mozesz (masz skille na powergrid/cpu) zainstaluj w nim 8 turrentów small hybrid. Kupujesz je przez market, tak jak w tutorialu ammo.
 ·Ship Equipment
     ·Turrets & Bays
       ·Hybrid Turrets
         ·Railguns
           ·Small
Możesz wsadzić blastery (szybkie, mały zasięg) albo railguny (wolniejsz, większy zasięg). Kup np 125mm railgun I, jak masz powergrida/cpu to np. 150mm railgun I.
Wsatwiasz te moduły przez ship fitting, opcje dostępną na każdej stacji, przeciągasz moduł w odpowiedni slot (górny, high dla broni).
Jak masz już zainstalowaną broń potrzebujesz do niej ammo. Kupujesz je jak każdą inną rzecz
 ·Ammunition & Charges
     ·Hybrid Charges
       ·Standard Charges
         ·Small
Masz tu różne rodzaje ammo, jedne mają większy dmg ale mniejszy zasięg, inne większy zasięg i mniejszy dmg... zobaczysz z opisu co ci bedzie potrzebne, proponuję np. uranium charge s albo antimatter charge s.
Ammo przeciągasz przez fitting w mały slot przy module broni. Możesz też to zrobić w locie, klikasz prawym na moduł i masz opcje załadowania/przeładowania ammo.

Goomich:

--- Cytat: Mosiek w Lipca 21, 2008, 14:06:20 ---8 turrentów
--- Koniec cytatu ---

Tam nie ma 'n'.

Ellaine:
Torrentów.

SOT:
Mosek a możesz opisac kilka rodzajów broni ?????

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej