Eve Online > NoobGarten

noob absolutus

<< < (21/22) > >>

Uar Narrkis:
Musisz nabic odpowiednio wyskoi standing do korpa dla ktorego chcesz robic misje. Z tego co pamietam lvl 2  mozna zaczac gdy stand wyniesie ponad 1.0 Dostepnych agentow mozesz zobaczyc na mapie lub na stronie www.eve-agents.com Swoj aktualny standing mozesz sprawdzic w Character Sheet w zakldace Standings.

EDIT: A na forum jest opcja Search i dam sobie reke uciac ze bylo juz wiele podobnych pytan ;p

SOT:
w standings są 4 rozdziały :
likes  - tutaj mam komunikat :You are neutral or hostile towards everybody
dislikes
liked by
disliked by
a w reszcie mam odpowiednio    corpy i ich standingi  nie mam pojecia dlaczego sa niektore ponizej 0

Goomich:

--- Cytat: SOT w Września 25, 2008, 21:34:31 ---w standings są 4 rozdziały :
likes  - tutaj mam komunikat :You are neutral or hostile towards everybody
dislikes
--- Koniec cytatu ---

Te dwa pokazują do kogo ty ustawiales standingi.

--- Cytat: SOT w Września 25, 2008, 21:34:31 ---liked by
disliked by
a w reszcie mam odpowiednio    corpy i ich standingi 

--- Koniec cytatu ---

Klikasz prawym na jednym z tych korpów i wybierasz show info, potem zakladkę Agents.
Wyswietli się lista agentów, podzielonych według działu w którym pracują. Otwiersz sobie któryś i będziesz miał Available to you (czyli agenci, z usług których możesz korzystać i Not abailable to you. znajdujesz sobie nowego o jak najwyższym levelu i quality, klikasz na nim prawym, wybierasz set destination, pakujesz toboły i lecisz.

--- Cytat: SOT w Września 25, 2008, 21:34:31 ---nie mam pojecia dlaczego sa niektore ponizej 0
--- Koniec cytatu ---

Bo inne są powyżej. Jak w zyciu, jak cię ktoś lubi, to inni cię z tego powod nie lubią. No i pewnie strzelałeś do nich. :P

SOT:

--- Cytat: Mona X w Września 25, 2008, 21:52:27 ---Te dwa pokazują do kogo ty ustawiales standingi.

Klikasz prawym na jednym z tych korów i wybierasz show info, potem zakladkę Agents.
Wyswietli się lista agentów, podzielonych według działu w którym pracują. Otwiersz sobie któryś i będziesz miał Available to you (czyli agenci, z usług których możesz korzystać i Not abailable to you. znajdujesz sobie nowego o jak najwyższym levelu i quality, klikasz na nim prawym, wybierasz set destination, pakujesz toboły i lecisz.

Bo inne są powyżej. Jak w zyciu, jak cię ktoś lubi, to inni cię z tego powod nie lubią. No i pewnie strzelałeś do nich. :P

--- Koniec cytatu ---
nie mam zakładki agents
co mam w takim razie robic

SOT:
aha czyli wystarczy tylko znależc stacje swojego korpu i tam zaznaczyc agenta a nastepnie kliknac na info ????????

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej