Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Bobici na północy.

<< < (123/133) > >>

Terion:
Co do lagow zajrzyj do temacie o QR. Wiekszosc na to cierpi.

Ja zanotowalem ze zaczalem obrywac mialem 80% shielda nastepnie bylem w podzie. 5 prob przeskoczenia - sesion in progres. No i reborn w stacji - wykonalem 200% normy mozna nawet powiedziec  ;D

Nashir:
tak mialem w pr- : ) ( : : ) ( :

przyznam sie tesknie za pew pew z GBC bylo o wiele ciekawiej niz obecnie mimo wiecznego trolla z naszej strony na localu mozna bylo sobie porozmawiac czasem z sensem :).

Venzon 2003:

--- Cytat: soulscream w Listopad 16, 2008, 20:42:16 ---tak mialem w pr- : ) ( : : ) ( :

przyznam sie tesknie za pew pew z GBC bylo o wiele ciekawiej niz obecnie mimo wiecznego trolla z naszej strony na localu mozna bylo sobie porozmawiac czasem z sensem :).

--- Koniec cytatu ---

tez tesknie za tymi czasami

dobrze, ze w jednym sie zgadzamy :D

Terion:
Taka mala potyczna pod posem GF w 1IX

kb RZR http://www.eve-razor.com/killboard/?a=kill_related&kll_id=105865
kb GF http://kb.eve-gods.org/?a=kill_related&kll_id=40661

Niestety blizszych szczegolow brak (przynajmniej z mojej strony) w chwili gdy wskoczylem do systemu dowiedzialem sie, ze walka wlasnie sie skonczyla.

Sotharr:

--- Cytat: Terion w Listopad 16, 2008, 23:29:21 ---Taka mala potyczna pod posem GF w 1IX
Niestety blizszych szczegolow brak (przynajmniej z mojej strony) w chwili gdy wskoczylem do systemu dowiedzialem sie, ze walka wlasnie sie skonczyla.

--- Koniec cytatu ---

Poleciałem, wskoczyłem, umarłem. Bitwa z naszym udziałem odbyła się na bramie z Y-19. Z mojego punktu widzenia była bezsensowna, cała nasza flota po wskoczeniu miała takiego laga, że NC strzelało do nas jak do kaczek. Mieli na bramie ze 150 osób w tym kapitale.
Grid ładował się z 10 minut. W kliencie FPS spadło mi do 1, nie mogłem nawet przewinąć overview, a zmiana karty zajęła też jakieś 10 minut. Na TS panowała cisza, bo nikt nie był w stanie nic zrobić. W końcu się przelogowałem, żeby dowiedzieć się, że od 15 minut jestem w klonowni.
Efekt — straciliśmy co najmniej 60 statków i 25 podów, zabijając 3.

Stackless IO my ass.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej