Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Bobici na północy.

<< < (122/133) > >>

Loc0:
Huh bez urazy ale rozniesienie gangu cruzow t1 gangiem jaki wy (Axiom) mieliscie nie szokuje ani zadziwia ;p ... gdyby bylo na odwrot ...

Fedajkin:

--- Cytat: Sotharr w Listopada 15, 2008, 23:07:17 ---Mały roam Axiom natknął się na uber flotę IRON w Pure Blind.

http://www.axiomempire.com/killboard/?a=kill_related&kll_id=24680
Uwagę zwraca świetne wyposażenie floty IRON i uczestnictwo kolegów z Centrali.  ;D
--- Koniec cytatu ---
yyy... a ja nadal nie mogę załapać co nie tak jest w cytowanym moim ficie?

P.S. Zwiałbym, gdyby nie session changing i przestój na drugiej bramie przez prawie 2 minuty, co pozwoliło takleromo przeskoczyć na drugą strone i tam skopać mi dupsko :D fun nieziemski :P

Straszny:
ej no już dajcie spokoj, chłoapki z NC mieli fajny funop w kruzach T1
  O0 O0 (btw: uwielbiam takie imprezy :laugh:)

ludzie czasem, przez codzienny poziom stresu w grze, nie odróżniają takich opów od normalnych operacji (inna sprawa że gdyby to Axiom miał funop to pewnie Wy byście napisali podobny post). Jak mieliśmy funopa w BB to też nie każdy zajarzył ze to dla jaj .

ogólnie funopy w AFach, deskach, cepach, albo kruzy t1 (najlepiej jakieś schizoidalne fity)  - bardzo fajna zabawa przy założeniu ze sie lata aż do spadnięcia  ;).

Polecam tym którzy gre traktują zbyt serio.

gosti:
Wracajac do tematu...

(cytat ze scrapheapa, cytowany TheAdj z PL. Domyslam sie, ze info od szpiega w GBC :p)

--- Cytuj ---New deployments from 16/11 onwards

--------------------------------------------------------------------------------

We're parking the capitals for the next couple of weeks and switching out to griefing the crap out of the area. All your cap alts can be parked in obe once you get them out of e-o.

We're switching down to smaller ships. Order of the day is cloaky dictors, recons, stealth bombers. Your directors will have more detailed orders for various corp ops you'll be doing in the area but cloaky stuff will be your basic ship of griefage. Gonna give things a couple of weeks to die down while we camp down bridges and station systems and just piss them off en masse.

We're going to be tryin other new things as we go, remote reps for fleets, smartbomb gangs basically whatever wierd wacky wonderful rubbish we can think up at the time.

BoBs AO for this is tribute and it'll be us on our own. The allies have their own jobs so we can get back down to basics and sort you guys out before we have to worry about them flying ruptures and hurricanes in fleet with t1 220mm and crap.

Alliance scale griefage starts tomorrow. so get your gear together.
--- Koniec cytatu ---

3 wielkie cap fighty wtopione i juz koniec? :p

Sotharr:

--- Cytat: Laira w Listopada 16, 2008, 13:41:03 ---yyy... a ja nadal nie mogę załapać co nie tak jest w cytowanym moim ficie?

P.S. Zwiałbym, gdyby nie session changing i przestój na drugiej bramie przez prawie 2 minuty, co pozwoliło takleromo przeskoczyć na drugą strone i tam skopać mi dupsko :D fun nieziemski :P

--- Koniec cytatu ---

Podałem tego linka, żeby uzupełnić wasze trio, bo padłeś w sąsiednim systemie.
Napisałem o tym na zasadzie zabawnej ciekawostki. Zabiliście nam rapiera, więc finansowo wygraliście.  :)
Cały wieczór miałem lagi przy zmianie sesji i ładowaniu grida, dlatego ciągnąłem się przeważnie w ogonie gangu i nie załapałem się na większość zestrzeleń. Inni też narzekali na laga.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej