Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Bobici na północy.

<< < (120/133) > >>

Yogos:
E no jeszcze brakuje paru ekip w tym młynie tam np. g00nsóf

gosti:
Scaryman - chodzilo mi o pokazanie, ze GBC stracilo POSy w E-O. Ze KB nie oddaja sytuacji to wiem.

--- Cytat: Scaryman w Listopada 04, 2008, 09:02:55 ---. Widze do wojny ściągacie kolejne sojusze i korpy. Mało kogo już nie ma.

--- Koniec cytatu ---

http://morsus-mihi.net/kb/?a=kill_related&kll_id=134478 <- I vice versa :)

Nawet state war academy macie!  :2funny:

CoeathalVega:
nooo wczoraj bylo interesujaco.

Serwer dawal rade, strzelalismy sie pod naszym posem, nagle w local pojawil sie GM..

[22:15:25] CCP Mindstar > i had a poke with the server
[22:15:27] CCP Mindstar > please try and re-log if you are having issues

Sporo ludzi sie przelogowalo i .. pojawilo sie na bramie, w srodku kampy NC (ostatnia 'session change').

Potem serwerek padl - w ramach tego 'poke with the server' i ludzie znow zaczeli sie pojawiac w dziwnych miejscach (np. Moros z NC, ktory zostal uratowany w 4% struktury  :grr:)

FC podjal decyzje o opuszczeniu E-0 po tym, moim zdaniem sluszna, NC bylo sporo wiecej a serwer nie dawal zbyt wielkich szans na jakas sensowna rozgrywke... now back to mining! :>

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Viking Viki w Listopada 02, 2008, 10:06:06 ---ten ostatni lag jest przerąbany, wszystko co opiera się o amunicje mozna o kant dupy...

--- Koniec cytatu ---

Najnowszym krzykiem mody są smartbomby.  ;)

--- Cytat: Aizhen w Listopada 02, 2008, 12:48:29 ---...oczywiscie TRI sie przylacza do walki i zabia hydre (ale tego nie bede komentowal mam osobisty uraz do TRI  8))...

--- Koniec cytatu ---

A czymże sobie zasłużyliśmy?

CoeathalVega:

--- Cytat: ArchenTheGreat w Listopada 04, 2008, 13:37:16 ---Najnowszym krzykiem mody są smartbomby.  ;)

--- Koniec cytatu ---

noo, akcja z typhoonami w tribute sprzed kilku dni = czysta poezja!  :knuppel2:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej