Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Bobici na północy.

<< < (118/133) > >>

Tooten:

--- Cytuj ---...Nie napisalem, ze nie osiagneli swoich celow. Napisalem, ze nie osiagneli swoich celow w tempie blyskawicznym, o jakim byla mowa na roznych caodach....
--- Koniec cytatu ---

Nie bronię BoBa, ale to, co pisało na caod, mówiło, że BoB nie walczy o teren, tylko o niszczenie sprzętu i odbieranie high endów, to osiągneli cele. A o zdobywaniu czegokolwiek błyskawicznie nie było chyba mowy. MAX był od początku określany jako max damage, nie max speed.

Od Hitlera każdemu każda kampania militarna kojarzy się z "szybciej, szybciej, szybciej". Ale chyba blitzkriegu BoB nie planował. Planował raczej długą walkę z capitalowo słabszą północą (zgaduję, ale może BoB nie spodziewał się w ogóle reakcji wschodu, co mógł potwierdzać retreat RA) i wycieńczanie północy militarnie, i przecież do zeszłej soboty nie szło im strasznie źle.

CoeathalVega:

--- Cytat: kaleba w Listopada 02, 2008, 08:18:04 --- ??? co niby nie tak z tym fitem  ???

--- Koniec cytatu ---

Jak to co, Terion musial cos znalezc w ramach drastycznych poszukiwan riposty na killa raptora ktorego wkleilem na inne subforum...

Vic Brunner:
Terion a co tam słychać w IRON?

Trico:
tak tylko tytułem wyjaśnienia jeśli ktoś był wczoraj na pew pew w m-o i wyszukał mnie na liście celi: lossy z 2 vagasów nie doszły, gratki dla rapiera który mnie trzymał 15 minut na webie i dla hictora który puścił przez cały ten czas aproach na mnie ;]

ten ostatni lag jest przerąbany, wszystko co opiera się o amunicje mozna o kant dupy...

Fedajkin:
Scary man:

--- Cytuj --- iron oglosil - publicznie nawet na eve-o był wątek Laira, że ofensywe zatrzymali
--- Koniec cytatu ---
Sorry, ale to brednia, NIKT z irona nie mógł czegoś takiego ogłosić, szczególnie na eve-o, dlatego, że naszą zasadą jest nie karmienie troli na eve-o... więc raczej z kimś pomyliłeś...

Vic - to nie jest temat o IRON, więc daruj sobie podjazd :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej