Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Bobici na północy.

<< < (104/133) > >>

gosti:
BoB wkleil killmaila Avatara, a raczej spreparowal, bo fizycznie maila pewnie go nie ma. Jakby nie bylo - respekt za to :)
http://www.killboard.net/details/285036/

To samo z Nyxem
http://www.killboard.net/details/285037/

Zmarlo rowniez 6 dreadow.

Po stronie NC widze strate 1 dreada  1 carriera.

CoeathalVega:
no coz, moze shrike troche przedobrzyl, siedzac w cloaku na gejcie przez 30 minut :) Ale cos za cos :) szip to szip, wszystkie dyspro i prom posy nakopaly jego wartosc 100x od czasu rozpoczecia wycieczki na polnoc.

wiadomo bylo ze taka walka nastapi i bylismy na nia przygotowani, tym razem laghax sie przechylil w druga strone, win some loose some :)

lag byl dziwny, locktime byl ok, drony mozna bylo wypuszczac i wciagac, ale nie chcicly atakowac..  statek reagowal normalnie, latal w gore w dol gdzie tylko mu kazalem, neut z kolei uparcie mrugal na czerwono przez 2 godziny...

przez ponad godzine moje fightery siedzialy na 1 tempescie, dolazl do struktury a potem shield zaczal mu sie rechargowac... bez widocznych repow on... dziwy dziwy :)

moze powinnismy teraz, tak jak MM, zaczac plakac na CSM forum o odzyskanie szipow? w koncu NC dostalo Aeona spowrotem po tym jak dostali w ryj w M-0  ;D

dla tych, ktorzy zamierzaja cos tu flejmowac, uprzejmie zaznaczam, ze na caod nie ma 318947928374 postow naszych czlonkow narzekajacych na lag. I proponuje sobie przypomniec, w jakie pobojowisko zamienil sie CAOD po bitwie w M-0.

;-)

edit : screenshot

sneer:
byłem i też ten dziwny lag widziałem
działka i rakiety strzelały raz a potem mniej więcej za 15 minut
za to po drodze można było bez problemu całą bitwę oblecieć i mieć tyle celów zalockowanych ile dusza zapragnie t ofakt
statki nie zużywały capa // normalnie potrzebuję injectora - tu cały czas cap bliski maxa //
miałem zescramblowanego bs-a który zstracił połowę shielda a potem normalnie zniknął  :o
tak po prostu był i go nie ma i nie sądzę że go zabiliśmy
śmiesznie choć lepiej mimo wszysko niż jeszcze kilka miesięcy temu
przynajmniej dało się w 15 minut wskoczyć do e-o co mnie zdziwiło

żeby było śmieszniej do tej pory nie wiem co mnie zabiło  :D

Diabl0:
Lekki OT związany z lagiem - też jakiś czas temu podczas bitwy w J-GAMP miałem takie objawy - niby prawie brak laga - całkiem normalne nawigowanie, mwd z drobnym 5-10 sekundowym lagiem, lockowanie bez problemu, a ROF dział prawie zerowy tudziez skrypty SB przeładowywałem blisko 20 minut.

kaleba:
chyba vega juz pisal o tym ze lag dotyczyl tylko dział (tzn strzelaly raz na ruski rok) a statkiem dalo sie w pelni manewrowac. Ja miałem podobna sytuacje więc można to uznać nową forme laga  :uglystupid2:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej