Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Bobici na północy.
Terion:
Dobra wlasnie skonczyla sie walka w JU-.
Z tego co wiem my siedzielismy sobei w 2r, bobiki wjechaly od 8s2. Przy przemeiszczaniu sie floty lak wkurwial ... 2 j od desta jak dla mnie zrobila sie zenada, zaniam znalazlem sie an polu bitwy minelo okolo jakeis 30 min moze wiecej. Na TS slyszalem ze walka ostro trwa, lecz nie mailem de facto pojecia co i jak, w ciagu 20 min ostrzelalem 3 cele z czego 2 wywarpowaly. Zanim zaladowalo mi sie cos wiecej wylecialem za grida (caldaryjskim bsem bez wlaczonego mwd ....) Zanim wrocilem na pole walki ta sie skonczyla.
Bitwa miala 2 fazy :
1 - zaatakowanie cynojamera, skonczylo sie na ostrzelanym scramblerze i dzialakch
2 - walka pod gatem, gdzie czesc naszej floty zaatakowala flote pr6zeciwna, reszta naszych (w tym ja) starala sie dotrzec na pole bitwy.
Ogolnie jestem dosc ostro wkurzony - zapowiadalo sie fajnie, a skonczylo na tak masakrycznym lagu ze szkoda gadac. Najbardzioej gowniana bitwa w jakiej bralem udzial. thx ccp ;f
sneer:
ale przynajmniej przylecieli za co im dziękujemy
Vic Brunner:
GBC gdy widzi szansę na dobrą bitkę przylatuje.
NIestety chyba flota miała za mało bsów do szybkiego zdjęcia cynojammera (z wrogą flotą na głowie :P)
gratki
Tooten:
Odnośnie killsów, to chyba najprostszym, i najpełniejszym sposobem, jest patrzenie tylko na killsy dwóch stron, wiadomo, nie na losses. Wiadomo, że nikt nie będzie sztucznie wlepiał lossów na swoim kb (chociaż fakt, nigdy nic nie wiadomo). A po sztucznych killsach capitali pewnego aliansu, który pozostawmy bezimiennym, fingowane killsy też się nie spotykają. Killsy jednej strony to lossy drugiej, a jak ktoś ma killa to go przylepia na kb, nie kryje się z nim.
Więc czy pełnym obrazem jakiejś konkretnej bitwy nie będą wszystkie kille zameldowane na kb BoBa (czy zsumowane całego GBC) PLUS wszystkie kille zameldowane na kb Northu/Redsów? Bo pisanie, że jeden alians nie zameldował na kb jakiegoś lossa jest dla mnie głupie, jeżeli widać go wyraźnie na kb wroga.
Można co najwyżej kwestionować legalność, ale to pisałem wyżej.
P.S.
Winszuję twardej obrony IRONowi i reszcie Northern'ów. O0
MightyBaz:
napiszcie czy Bob i pets cos zdobyli cos w koncu? bo z postow wynika tylko ,ze nie dali rady IRONowi, i teraz probuja atakowac RA
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej