Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Bobici na północy.

<< < (99/133) > >>

Vic Brunner:
gosti - widzisz gdzieś straty "sojuszników MM" na KB MM? ;D

tak jak KB BoBa uwzględnia tylko lossy BoBa, tak MM rónież...

co miało zatem niby to porównanie KB udowodnić? czy ktoś tu twierdzi, że GBC straciło mniej statków? tu są pytania co miało na celu wrzucenie tej ponad 100 osobowej floty capsów przez NC, skoro praktycznie nie użyto ich siły.

Kalressin:
hmmmm boost morale? :P  ;D

ArchenTheGreat:

--- Cytat: gosti w Października 23, 2008, 13:30:33 ---Niestety koledzy z GBC zapomnieli o podaniu rezultatow tego strzelania.

--- Koniec cytatu ---

Nikt nie ciągnie floty 100 capsów żeby ubić parę BSów i garść supportu. Jaki był cel tej operacji? Dopiero gdy NC odpowie na to pytanie będzie można ocenić czy operacja zakończyła się sukcesem. Póki co to angażowanie 100 capitali do siedzenia na bramie wygląda mi na porażkę.

gosti:
Vic Bruner - podalem KB dwoch najbardziej licznych sojuszy z obydwu stron w tej walce. Sadze, ze proporcje beda mniej wiecej zachowane.

Nie wiem co bylo celem wjazdu 100 capsow. Byc moze celem bylo zestrzelenie capsow GBC, ktore sie niestety pochowaly po posach? Nie wiem.

W kazdym razie podoba mi sie propaganda BoBa. GBC wtopilo 2x wiecej szipow i pochowalo swoje capsy w poplochu (bo gdzie niby byly?), ale co tam, trzeba piac ze NC fail, bo wpadl capsami i nic nie zrobil.

Wilk:
Czyżbyście pomylili gate z tytanem GBC? ;) Bo na hotdropa to nie wygląda. No chyba, że wyzwaliście GBC na pojedynek a tchórze się pochowały, no! ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej