Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Bobici na północy.

<< < (10/133) > >>

Voulture:
Watpie. Wprawdzie chodza ploty, ze BOb zmairza oczyscic troche terenu dla zreaktywowanego TRI (z PL?), ale watpie by to nimi kierowalo. Jesli nie robi to dla kogos - robi to dla siebie.... ale po co im wiecej terenu?

Jak zakladam, koalicja Polnocy i Poludnia (Jak spojrzycia uwazniej n mapie, to zobaczycie jaki procent 0.0 jest teraz sprzymierzone), BOB zostal zepchniety na stare tereny zostal zmargenalizowany. A nie jest bo pvperow nie stracil - tylko sporo starych petow i teren. Wydaje mi sie, ze ich nowa akcja, MAX czy jakkolwik tego oni nie nazwa nie bedzie zadna inwazja, beda to ataki na slabe cele z koalicji z roznych stron. Popsuje floty, popsuje posy, wrzuci blob capsow, moze uda mu sie zrobic hotdropa na wrogich... i poleci dalej bo RA, poki nie zobaczy w tym zysku dla siebie (posow) prawdopodobnie nie zainteresuje sie w takiej sytuacji pomoca. Gdyby BOB zaczal odbijac tereny i osadzac tam swoich petow jak kiedys robil - koalicja pod sztandarem walki z wielkim zlem znowu sie zbierze w garsc.

No ale to tylko moje takie tam hipotezy. Widac, czego BOB juz nie moze zrobic i jak wygladaja realia (czemu goonsi sai atakowali Delve?) i na co pozwala mechanika gry. Watpie, zeby tutaj moglo kogokolwiek cokolwiek zaskoczyc. I czy ma to juz jakiekolwiek znaczenie.

Tooten:
Chodziło mi o co innego. W zaznaczonym quocie Shakur wytłuścił

--- Cytuj ---Jesli jeszcze RA  wrzuci swoje titany, to BoB moze zapomniec o zdobyciu regionu...
--- Koniec cytatu ---

Potem napisał

--- Cytuj ---W dodatku takie wnioski wyciągasz tylko po pierwszym dniu?
--- Koniec cytatu ---

Może moja interpretacja jest niewłaściwa, ale brzmi mi to na potwierdzeine planów co do zdobycia regionu  ;)

Vic Brunner:
no ba, to szczera prawda, daję Ci moje słowo :]
koniecznie poinformuj swoje szefostwo :]
możesz pochwalić się info z pierwszej ręki - od szeregowego gracza GBC  :2funny:

Yogos:
Od paru postów zamiast w topicu napisać że była fajna walka/ nie było żadnej walki/ rozwaliliśmy posy bez mydała/ albo zgangkowaliśmyu obeliska RA albo ten i tamten zastosował fajną taktyke  widać wycieczkki osobiste.

Zamiast jakiegokolwiek treściwego posta widać wjazdy jeden na drugiego.
Dla mnie to jest flame i mam w dupie kto to zaczął fakt jest taki że piszecie o sobie nawzajem zamiast o tym co się w grze dzieje (jakkolwiek oczywiście jesteśmy częścią tej gry i w mniejszym lub większym stopniu tej akcji).

Mam również w dupie to kto jest żałosny a kto robi sobie/koledze/koleżance loda.
Ja osobiście  po to zaglądam na to forum i konkretnie do tego topicu w tym konkretnym dziale żeby dowiedzieć się co się dzieje w grze nie kto jak bardzo jest żałosny poza tą grą.

Zróbcie sobie temat we flamewarze i tam wyjaśnijcie kto ma większego 8====D a tu może pochwalcie się jakimiś bitwami czy dobrymi akcjami co ? Jeśli oczywiście macie na to ochotę.

Jak nie to od razu dajmy se spokój z moderacja i zróbmy tutaj drugie caod gdzie kurwa 90% postów to alty a 80% to spam trolenie albo flame.

~~

Dobry apel. Dopiero teraz przeczytalem watek. Flejm polecial do flejmu, temat posprzatany, prosze o rzeczowa i kulturalna dyskusje i jak najwiecej raportow z nowych dzialan.

Voulture

sneer:
ok
bitwa w ju
ktoś dał dupy // ze zwiadu // i nam bobici wjechali kuchennym wjeściem i zabrali się za cynojammer
duży burdel żeby się przesunąć
potem lag na bramach
i jeszcze większy lag
potem fc przypanikował
wspominałem że był burdel Huh?
no i wskakiwali ludzie jak leciało
bitwa pod bramą sd
tym razem bez przygotowanej pozycji
bez capsów
bez tytka
jak bozia kazała
naszych więcej ale dołączali przez całą bitwę bo za duży lag na bramach
bobici wzięli w dupę
niepełne dane - km ciągle wrzucane
http://www.iron-alliance.com/kb/engagement_analysis.php?k_id=75022
proporcje się przesuną bo jeszcze razor mostly harmless itd a wiemy jak KB działają 
nie była to masakra jak ostatnio ale bardzo wyraźne zwycięstwo nie 5-6 :1 jak na naszym KB ale raczej 3:1 po uwzględnieniu innych kb - w każdym razie zostało na pobojowisku dość sprzętu żeby straty pokryć
lag był średni do dużego- jakieś 3-5 min na aktywację  dla tych którzy po 20 min dolecieli na grid oczywiście // mwd nie udało mi się w ogóle wyłaczyć  w trakcie walki :-)

sucho i bez flejma
będzie coś wartego dopisania to dopiszę

p.s. do modów - wyrzuccie ten raport z flejma

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej