Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Bobici na północy.

<< < (87/133) > >>

Vic Brunner:
Yogos jak ta "cała potęga GS" będzie walczyć jak w Esoterii to się nie ma o co martwić :)

może i ja się przelecę wtedy pooglądać pszczółki w akcji i postrzelać do nich (aktualnie odpoczywam trochę od EVE)

jaki wynik byłby nie był walk w Vale i Tribute to Północ po MAXie nie będzie już taka sama. Układ sił się tam dość radykalnie zmienił (i nie mówię tu o obecności sił GBC)

i dobrze.. może to koniec największego naplandu w grze :)

Bekocz - ewakuowanie assetów poprzez stawianie posów  ;D mam nadzieję, że się tam dobrze będziecie bawić :)

misao:
a ja myslalam ze najwiekszy napland to byl na czasow D2 <_<, zrezzta napwagon stainowy tez rosnie w sile <_<

Terion:

--- Cytat: Vic Brunner w Października 04, 2008, 15:04:21 ---...
i dobrze.. może to koniec największego naplandu w grze :)

--- Koniec cytatu ---

Bob&pets sie rozpda  ? ::)

--- Cytat: Vic Brunner w Października 04, 2008, 15:04:21 ---
jaki wynik byłby nie był walk w Vale i Tribute to Północ po MAXie nie będzie już taka sama. Układ sił się tam dość radykalnie zmienił (i nie mówię tu o obecności sił GBC)

--- Koniec cytatu ---

Znaczy jak sie zmienil ... Tri juz tu latalo nie raz i nie dwa. Kilka osob ubylo - przyjda nowi. Kilka capsow spadlo - wybuduje sie nowe, gdzie te radykalne zmiany ?

Nashir:
w nocy spadly wieze bobitow w zlz i jzv, stacje przejete

Straszny:

--- Cytat: Terion w Października 04, 2008, 16:51:11 ---Bob&pets sie rozpda  ? ::)

Znaczy jak sie zmienil ... Tri juz tu latalo nie raz i nie dwa. Kilka osob ubylo - przyjda nowi. Kilka capsow spadlo - wybuduje sie nowe, gdzie te radykalne zmiany ?

--- Koniec cytatu ---

moze dlatego ze capsow spadlo juz w dobre setki a nie kilka? POSow rownież ? Hmm ale matematyka Kalego jest tak - naszych malo  - ich dużio.

A po naszych KB patrząc wpierdziel odchodzi codziennie okurtny  :laugh: - nie tylko Północ bedzie inna , na pewno killboardy również.  Na pewno MAX stał sie czym miał sie stać: zadał olbrzymie straty przeciwnikom i dał nam masę funu na nie naszym terenie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej