Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Bobici na północy.
Vic Brunner:
Yogos jak ta "cała potęga GS" będzie walczyć jak w Esoterii to się nie ma o co martwić :)
może i ja się przelecę wtedy pooglądać pszczółki w akcji i postrzelać do nich (aktualnie odpoczywam trochę od EVE)
jaki wynik byłby nie był walk w Vale i Tribute to Północ po MAXie nie będzie już taka sama. Układ sił się tam dość radykalnie zmienił (i nie mówię tu o obecności sił GBC)
i dobrze.. może to koniec największego naplandu w grze :)
Bekocz - ewakuowanie assetów poprzez stawianie posów ;D mam nadzieję, że się tam dobrze będziecie bawić :)
misao:
a ja myslalam ze najwiekszy napland to byl na czasow D2 <_<, zrezzta napwagon stainowy tez rosnie w sile <_<
Terion:
--- Cytat: Vic Brunner w Października 04, 2008, 15:04:21 ---...
i dobrze.. może to koniec największego naplandu w grze :)
--- Koniec cytatu ---
Bob&pets sie rozpda ? ::)
--- Cytat: Vic Brunner w Października 04, 2008, 15:04:21 ---
jaki wynik byłby nie był walk w Vale i Tribute to Północ po MAXie nie będzie już taka sama. Układ sił się tam dość radykalnie zmienił (i nie mówię tu o obecności sił GBC)
--- Koniec cytatu ---
Znaczy jak sie zmienil ... Tri juz tu latalo nie raz i nie dwa. Kilka osob ubylo - przyjda nowi. Kilka capsow spadlo - wybuduje sie nowe, gdzie te radykalne zmiany ?
Nashir:
w nocy spadly wieze bobitow w zlz i jzv, stacje przejete
Straszny:
--- Cytat: Terion w Października 04, 2008, 16:51:11 ---Bob&pets sie rozpda ? ::)
Znaczy jak sie zmienil ... Tri juz tu latalo nie raz i nie dwa. Kilka osob ubylo - przyjda nowi. Kilka capsow spadlo - wybuduje sie nowe, gdzie te radykalne zmiany ?
--- Koniec cytatu ---
moze dlatego ze capsow spadlo juz w dobre setki a nie kilka? POSow rownież ? Hmm ale matematyka Kalego jest tak - naszych malo - ich dużio.
A po naszych KB patrząc wpierdziel odchodzi codziennie okurtny :laugh: - nie tylko Północ bedzie inna , na pewno killboardy również. Na pewno MAX stał sie czym miał sie stać: zadał olbrzymie straty przeciwnikom i dał nam masę funu na nie naszym terenie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej