Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Bobici na północy.
Venzon 2003:
--- Cytat: Mighty Baz w Września 30, 2008, 12:16:40 ---dajcie jakiś link do kb
--- Koniec cytatu ---
Baz nie osmieszaj sie znowu :D
moze jeszcze linka do KB CVA ci zapodac?
Goomich:
Dawaj, dawaj.
Straszny:
sojusznicy od rana troche sie ośmieszaja.. logowanie capitali czy BSow pod kontrolwanymi przez nas gateami z localem 150 naszych , 4 hosty, wszystko max zabablowane... ... wypas (regularnie jakiś geniusz wpada na ten pomysl.. i spadają gęsto - popatrzcie na killboard nasz czy BOBa od 6 rano EVE time... nie bałdzo to wygląda sensownie i pro... ). Od rana wpadły tak dodatkowe dready, carriery, nawet MS.
Ogólnie odchodzą straszne dożynki.
Epic-post SirMOlle-a
http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=885925&page=1
Fedajkin:
Kurwancka.. tylko pogratulować... :)
A tak btw. coraz częściej zastanawiam się o czym myślą NC CEO podczas takich jadek... przecież z tego co wyczytałem z opisu Mola to "nasi" tak jakby położyli łeb na klocku z karteczkę "odetnicie... i tak nic nam po tym, bo już z tego nie korzystamy".
Nie wiem, nadal czuję się noobem w EVE i dużą część rzeczy jeszcze nie ogarniam, ale ogrniam jedno - czasami kamikaze rajd potrafi napsuć więcej krwi wrogowi niż bezczynne czekanie na wyrównanie się sił. A tutaj widać ktoś chyba za bardzo wbił se do łba, że GBC postrzela postrzela i se pójdzie... z taki podejściem to coponiektórzy już powinni zacząć ewakuować assety z północy.
Coś co znalazłem przed chwilą: Battle in M-OEE8 (Tribute), 29-09-2008 (22:01 - 02:38)
Straszny:
z tego co czytam - taktyka Koalicji byłą tutaj prosta - ze tak powiem - ruski walec - wrzucić tak duzo capsów i floty konwencjonalnej ze przygniecie BOBa ilością i siłą ognia jak sowieci niemców. NIkt nie pomyślał o granicznej liczbie przy której wszystko sie wywali ?
czytam sobie opisy walki .... i naprawde dziwne ze FC koalicji nie przygotowali sie na crash, dziwne ze wrzucali statki mając 1.5 : 1 , dalej wrzucali kolejne nawet przy okolicach 2:1 (350-400 vs ok 700) ... A strzelanie przez 40 minut dreadami bez siege w pare dreadow BOBa w siegu, ktore tankowaly to z palcem w nosie... heh...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej