Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Bobici na północy.
CoeathalVega:
--- Cytat: Laira w Sierpnia 25, 2008, 07:06:08 ---Coeathal Vega - myślę, że ten Hurri przyniesie Ci trochę szczęścia ;-)
--- Koniec cytatu ---
:)
Straszny:
--- Cytat: Laira w Sierpnia 25, 2008, 09:32:26 ---Ano wcisnęło mi się undock o 30 sekund za wcześnie :) cóż, zdaża się no nie?
P.S. Właśnie spojrzałem na ten was KB... i chyba Piter Savage dostał zbugowanego maila, bo wiozłem trochę więcej stuffu >:D
http://www.iron-alliance.com/kb/kill.php?k_id=80104
--- Koniec cytatu ---
a jak tak to spoko, wogole zbugowane KMy, brak setek KMow z wielu DD, powoli to przestaje być śmieszne... ???
Vic Brunner:
trzeba zacząć przyzwyczajać się do faktu, że projekt "EVE" przestał być dla CCP/White Wolf priorytetowym i coraz mniej nakładów będą na niego łożyć... produkcja mmorpg w świecie World of Darkness na pewno pochłania ich bez reszty ;D
Fedajkin:
--- Cytat: Vic Brunner w Sierpnia 25, 2008, 10:17:56 ---albo nie chciał się dzielić zdobyczą z korpem ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
No to muszę Cię zasmucić, bo akurat w IRON jest zasada, że loot z wrogów z walk flot przechodzi na stan ally i idzie później na reimburst shipów staconych w walce floty, a te zabawki były akurat w 100% moje :)
Vic Brunner:
chodziło mi o Pitera :P
dlatego taki "ubogi" KB wkleił ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej