Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Bobici na północy.
sneer:
to chyba kwestia ustrojowa Tooten
gdyby to był jeden sojusz to może i takie ruchy by robił - może - i wątpię szczerze
w przypadku bardziej rozbudowanej struktury - raczej tego nie zobaczysz
trochę inaczej to wygląda jak grasz strategię single playerr - trochę inaczej jak z generała zamieniasz się w polityka :-) i dogadujesz się z kilkoma równymi sobie
w sumie to samo ale działa inaczej
to tylko dywagacje - jestem raczej daleko od poziomu gdzie zapadają decyzje - można skrócić front a można prowadzić działąnia opóźniające - tylko wtedy trzeba uważać na straty - ja do eve podchodzę na płaszczyźnie latania i strzelania - do strategii są dużo ciekawsze gry ;)
p.s. dronkowo zostało odpuszczone aby nie rozdrabniać sił ale ruskie zbyt szybko zawijali teren
a ostatnie dni to już ewakuacja cenniejszych assetów i przygotowania do straty terenów - dlatego i mniej capsów pod ręką - dlatego próbowano tak robić ale niezbyt wyszło - niestety trzeba było sporo ludzi tam zostawić
co do hydry i pure vs tri - nie mam bladego pojęcia co się tam dzieje - poza tym co na forach poczytam - brak pilotów z tych sojuszy w dek był raczej zauważalny
Fedajkin:
Coeathal Vega - myślę, że ten Hurri przyniesie Ci trochę szczęścia ;-)
Straszny:
w VFK i okolicach już chyba definitywnie zakończone poważne działania.
Niedobitki wydokowywują w pustych kadłubach statków odzyskiwac ubezpiecznenia z BSów. Aczkolwiek Arazu Lairy to nie rozumiem .... :idiot2: http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_detail&kll_id=15887 nie wiem o co Ci chodziło... , chyba ze miałeś jakiś tajny uber system ubezpieczeneń ;) .
Na rynku pojawiły sie uber-opłacalne kontrakty, wykupowane na pniu przez GBC ;), jak zawsze po takich zmianach.
Fedajkin:
Ano wcisnęło mi się undock o 30 sekund za wcześnie :) cóż, zdaża się no nie?
P.S. Właśnie spojrzałem na ten was KB... i chyba Piter Savage dostał zbugowanego maila, bo wiozłem trochę więcej stuffu >:D
http://www.iron-alliance.com/kb/kill.php?k_id=80104
Goomich:
--- Cytat: Scaryman w Sierpnia 25, 2008, 09:04:48 ---Na rynku pojawiły sie uber-opłacalne kontrakty, wykupowane na pniu przez GBC ;), jak zawsze po takich zmianach.
--- Koniec cytatu ---
To znaczy, że właściciel stacji może przejąć zawartość hangarów?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej