Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Bobici na północy.
Vic Brunner:
Fakt tytan rozstrzyga walki na razie. :] I będzie zapewne jeszcze więcej DD tytana IRON, bo BoB nie odpuści raczej jak ma szansę zabić tytana. Gdyby nie nadciągające posiłki RA/PURE to by nie było już tytka - i dobrze o tym wiecie :] Zaciągnęliście spory dług wdzięczności u nich :]
160/180 co za różnica - nadal to co napisałem odnośnie największej floty wcześniej jest prawdziwe :]
Terion:
Vic na razie to karty rozdaje lag, byly momenty ze walilem w co popadlo, a byly momenty ze slyszlem na ts podawane cele, slyszalem ze wokol wszytsko wrze i gotuje sie, a ja nie widzialem zadnego celu, wzglednie reload trwajacy jakies 12 min doprowadzal mnie do szalu.
Co do dlugu - skoro BoB jest wspomagany przez swych aliantow/petow dlaczego IRON mialby walczyc osamotniony ? Czy ktos sie spodziewal ze wpadnie na nas BoB & company, a my bedziemy udawac 300 spartan w termpilach ? Co do tego ze tytan byl w tarapatach - szczerze gdybac mozna na rozne sposoby, skonczylo sie jak sie skonczylo i gdybanie nic nie zmieni. Demonstracja sily boba nie spowoduje ze wszyscy uciekna - wielu przyleci jak widzi tyle potencjalnych targetow.
Od siebie moge dodac ze wynik walki w jakis sposob cieszy lecz czuje sie zdecydowana gorycz - walka powinna sparwiac radosc z samego faktu uczestnictwa, wczoraj niejednokrotnie klalem bo nie wiedzialem co sie dzieje lub zupelnie nic nie moglem zrobic. W 2r kilkukrotnie pytalem sie co jest grane bo nie mialem pojecia kto wygrywa i jak wyglada syt, nie wiedzialem nawet czy mam jeszcze statek czy tez nie.
Sobie i kazdemu innemu moge jedynie zyczyc mniej laga.
Venzon 2003:
Baz - skad masz info, ze BoB chce przejac jakis region?! :2funny:
Wyjdz z zalozenia ze GBC jest w tej chwili w 100% tworem pvp, wszyscy sa tutaj tylko po to zeby sie postrzelac i wydac iski ktore zarobili
Kazdy juz byl zmeczony dalekimi roamami, nie ma to jak miec hostow pod nosem
w weekend bedzie sie dzialo konkretnie :)
Terion: nikt nie ma pretensji ze przylatuje cale NC - dawajcie wszystkich
BoB nie ma zadnego dlugu wobec GBC, udzial w calej tej zadymie jest dobrowolny
Fedajkin:
Bosz, po co te przepychanki słowne... nie było floty PURE, bo to były niedobitki pojedyńcze, które weszły w skład IRON jeszcze przez pierwsza rundą w VFK-...
W momencie gdy flota BOBitów wskakiwała po raz pierwszy do R2- ja siedziałem w DO6- na bramie do CCP- (2j od R2-) i obserwowałem nadciągające posiłki w ilości 20 shipów wroga, a tuż po nich lecące wsparcie RA w ilości 70-80 statków w czym było około 20 BSów... MM pojawiło się na polu walki przed rundą drugą i w sumie nawet nie wskoczyli do R2- jak rozgorzała tam walka na bramie do CCP-.
Vic, o jakim długu wdzięczności ty mówisz... chyba jednak uczestniczyłeś w innej walce, bo gdy wasza flota kończyła bić shielda tytana, to carriery już siedziały na tytku ze swoimi repkami a sam tytan powoli i majestatycznie alignował na POS, gdzie znalazł się niecałe 10 minut po puszczeniu DD. Wniosek - brak taklerów, bo zostali skutecznie odstrzeleni przez support.
Jak widzę, jednak w jednej rzeczy się zgadzamy - lag popsuł zabawę i miejmy nadzieję, że NODa przyzwyczaiła się do obciążenia i będzie jedynie lepiej.
A co do różnic w killach - no cóż, ani na KB IRONA ani na KB BOB nie ma wszystkich killów/lostów po każdej ze stron i ani my ani wy nie znacie/znamy dokładnych danych.
Pozdro i let's get ready for round 3.
P.S. Ej nie przylatujcie dzisiaj, bo mam imprezę firmową i kurcze nie wiem czy zdążę wrócić do chaty na zabawę... :(
Terion:
Taaaa w zasadzie to powinniscie sie umawiac na termin, nie chcemy by tyle killi przechodzilo nam kolo nosa :2funny:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej