Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Bobici na północy.

<< < (58/133) > >>

Tooten:
Przypomnijcie mi w listopadzie, żeby tu zajrzeć. Bo w jedną czy w drugą stronę, wtedy będzie po wszystkim.

Venzon 2003:
kwestia jest tylko taka, ze im bardziej NC bedzie sie bronic w deklein tym bardziej BoB i GBC beda nacierac bo przeciez po to tu jestesmy - zeby miec zadyme pod nosem i bitwy capitalowe

nikomu z GBC nie chodzi przeciez o tereny, ktore wczesniej czy pozniej zostana stracone

wszystko co sie teraz dzieje to jest zmuszanie NC do wystawiania flot - najlepiej capitali i supercapital

prawda jest taka, ze nie ma mozliwosci zeby IRON sie obronil, tzn moze to robic w nieskonczonosc
BoB moze zawrocic pod dwoma warunkami: albo sie znudzi w deklein albo ktos najedzie tereny w Delve/Q/PB
Nie uwazam, tez zeby byla mozliwosc przegrania przez BoBa bitwy capitalowej w ktorej przegra tak dotkliwie, ze wszyscy poleca do domu
Przypomnijcie sobie jak BoB przez ponad rok prowadzil kampanie na poludniu, ktora byla o niebo trudniejsza pod wieloma wzgledami niz aktualne strzelanie sie na polnocy
Teraz jedyna roznica jest zastapienie MC przez GBC oraz zmiana strategii, ktorej celem glownym nie jest zajmowanie terenu

Straszny:

--- Cytat: Tooten w Sierpnia 06, 2008, 15:10:16 ---Przypomnijcie mi w listopadzie, żeby tu zajrzeć. Bo w jedną czy w drugą stronę, wtedy będzie po wszystkim.

--- Koniec cytatu ---

listopadzie? przy tak silnej presji jak BOB wywiera to raczej zajrzałbym tutaj jeszcze w sierpniu  :coolsmiley:

Tooten:
No nie wiem, MAX za 3 dni będzie miał już miesiąc :)

Venzon 2003:
wlasnie padl jammer w YA0 w okolo 5 min
300+ GBC na localu...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej