Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Bobici na północy.

<< < (56/133) > >>

Yogos:
A co jak BoB zleje nie bronione systemy (i tak może se je zabrać) i poleci za nimi do ich macierzy żeby spuścić NC cegłówkę na jaja ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Straszny:

--- Cytat: Yogos w Sierpnia 06, 2008, 14:33:21 ---A co jak BoB zleje nie bronione systemy (i tak może se je zabrać) i poleci za nimi do ich macierzy żeby spuścić NC cegłówkę na jaja ?  :2funny: :2funny: :2funny:

--- Koniec cytatu ---

ano tam chyba byłoby trudniej - bo logistykę, słaby punkt NC, mieliby pod nosem. Coś jak BOB, który cofając sie do Delve zrobił chyba najlepszy ruch jaki mógł wtedy zrobić.

Yogos:
12:31:27 Notify The station IRON Styx 2K has been captured by Destructive Influence corporation!

Venzon 2003:

--- Cytat: sneer w Sierpnia 06, 2008, 13:53:15 ---ja się tu nie wypłakuje - jestem raczej rozczarowany tym ze sobie nie postrzelałem mimo zarwania nocy i teoretycznego udziału w bitwie - potrafisz to chyba zrozumieć Venzon ?

--- Koniec cytatu ---

ale ja tym razem nie czepiam sie nikogo :)
zapytaj vic czy on to rozumie bo teraz on ma faze na flejm chyba :)

Tooten:
Yogos: w obecnej sytuacji widać, że pomysły z podejmowaniem walki jest niewypałem. Albo będą dalej tracili to co mają i zostaną z niczym, albo oddadzą co nie potrzebne, zachowają esencję- flotę, i będą straszyli własnym blobem. Mniejszy, okopany teren. Na razie to morsus dostał pustakiem po jajach. W tydzień stracili już 3 matki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej