Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Bobici na północy.
Vic Brunner:
nie wiem czy dobrze zrozumiałem COAD, ale wczorajszego dnia niby RA ktoś z Solaru podjebał bp na tytana i samego tytana? ciekawy zbieg okoliczności :]
a dziś Solary i legion jadą od tyłu NC.
i mamy znowu bajeczkę dla ciemnego ludu: RA NA PEWNO nic z tym wspólnego nie ma, "przecież nam ukradli bp- i tytana!!"
Kombat:
--- Cytat: Vic Brunner w Sierpnia 05, 2008, 14:25:55 ---nie wiem czy dobrze zrozumiałem COAD, ale wczorajszego dnia niby RA ktoś z Solaru podjebał bp na tytana i samego tytana? ciekawy zbieg okoliczności :]
i mamy znowu bajeczkę dla ciemnego ludu: RA NA PEWNO nic z tym wspólnego nie ma, "przecież nam ukradli bp- i tytana!!"
--- Koniec cytatu ---
A na dodatek przypuściliśmy megaofensywe na ec- w którym postawiliśmy kilka posów!!! ;)
Straszny:
--- Cytat: Vic Brunner w Sierpnia 05, 2008, 14:25:55 ---nie wiem czy dobrze zrozumiałem COAD, ale wczorajszego dnia niby RA ktoś z Solaru podjebał bp na tytana i samego tytana? ciekawy zbieg okoliczności :]
--- Koniec cytatu ---
e loool to RA przez swoje własne alty jeszcze teraz również swoim własnym Titanem będą IRON i koalicjantów kosić... o to już naprawde mocne... ciekawe czy potem równie bezczelnie go zwrócą..ee znaczy: wynegocjują oddanie swoim mainom :2funny:
... to teraz możliwe ze jutro im 100 capsów ukradną na miesiąc ... :laugh:
Tooten:
BoB z zachodu, sowieci na wschodzie, Kampania Wrześniowa normalnie...
A on-topic, już długo przed MAXem była mowa, że RA będzie się brało na wycieczkę do Cobalt Edge...
CoeathalVega:
Tytana (leviathana) i bpo na niego zwinal MACTEP, szef solar ... nie podobalo mu sie carebearowanie RA, stad odlam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej