Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Bobici na północy.

<< < (48/133) > >>

kaleba:
może jakies raporty, info a nie przegadywanie sie >:(

Trico:
2-K poranek:
z reinforced wychodził pos o 8:55 więc rano zrobiłem jc do X-7 żeby dołączyć do floty
były tylko 4 odoby dołanczające z x-7 do niewielkiej w sumie flotki, ruletka zadecydowała, że dotarłem z trzema

urywanymi kawałkami bo nie zawsze byłem online: ten pos chyba padł (zalogowałem się akurat na strzelanie), po DT jest jeszcze jeden mały, blokujemy stacje w VFK z której ludzie chcą wylecieć (tuż przed DT wydokowali a nasze BSy zdążyły dać max 1 salwe gdy doleciały) wszyscy czekają na koniec DT

flota jest niewielka ale powoli przyrasta

są wakacje ludzie
więcej od tego ile capsów zaparkowano na północy ma znaczenie ile z nich loguje się i walczy, letnie ofensywy na tym właśnie polegają - że wygrywający znajduje czas na gre

Vic Brunner:
zaczyna się ciekawie dziać
odłamy RA zaatakowały MH i ponoć kilka towerów IRON (może to IRON potwierdzić?)

http://kb.eve-42.com/?a=kill_related&kll_id=40555

czyli wchodzą w Napland Północny od tyłu wykorzystując fakt, że ten skoncentrowany jest na walce z Bobem i po części ostatnio już z TRI...

zabawne jest to jak RA dyma swoich "sojuszników" :] Legion, Solary to po prawdzie wciąż RA, a podział nastąpił głównie dlatego, ze byłoby zbyt czerowno na mapie EVE i mogłaby społeczność uznać ich za znacznie poważniejsze zagrożenie od BoBa ;] przygotowano zatem kilka "incydentów", które miały uwiarygodnić rozłam  ;D
dzięki podziałowi mogą z czystym sumieniem atakować nawet swoich niedawnych sojuszników (oficjalnie RA to przecież nie Solary) i wszystko jest w porządku.. a ślepi "przyjaciele" nawet nie zdają sobie sprawy, jak bardzo są okłamywani :]

oczywiście powyższa teza jest tylko moim domysłem, aczkolwiek nie sądzę abym się zbytnio pomylił ;]

Fedajkin:
Tak Legion of xXDEATHXx zaatakował posy IRONa, już pisałem wcześniej, że jesteśmy jedzeni z dwóch stron.

Straszny:

--- Cytat: Laira w Sierpnia 05, 2008, 13:33:32 ---Tak Legion of xXDEATHXx zaatakował posy IRONa, już pisałem wcześniej, że jesteśmy jedzeni z dwóch stron.

--- Koniec cytatu ---

no to to przykre troche musi być, bo sie RA trochę jak hiena zachowuje. Zawsze byli oportunistami i chyba uznali ze już NC skazane jest na porażkę, więc wyrwać dla "swoich" co sie da... no nieładnie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej