Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Bobici na północy.

<< < (46/133) > >>

Yogos:

--- Cytat: Laira w Sierpnia 05, 2008, 07:03:23 ---tia....  zaczynam się bać. lol

--- Koniec cytatu ---

Jeśli mam być szczery to z boku wygląda to tak że jest to gra do spadnięcia cynojammera.
Potem capsy boba oraja system a wy się temu przyglądacie.

A jammer spadnie prędzej czy później. Nie teraz to za tydzień.

Potrzebujecie porządnej floty capitali żeby ich spowolnić. A na razie jej nie pokazaliście poza tym hotdropem 13 dredów  ::)
No i ostatnio kolejna wtopa z matką i 5 carierami.

Macie tam duże sojusze i jeśli by każdy wystawił po 20 dredów to macie 100 dredów czyli siłę która jest wystarczająca do powalczenia z bobem. Ale wy tego nie potraficie.
Najlepszym gwarantem pokoju jest ciągła gotowość do wojny a wy nie przygotowaliście wcześniej gdy był czas floty capitali...

EDIT
A statki to jedno. FC+piloci którzy umieją waczyć i się fitować to drugie.

Fedajkin:
Yogos, niestety ja jestem szeregowcem, nie wiem co góra myśli, ale wiem, że wtopa matki i carrierów to był ewidentny błąd emergency jumpa... jakiś osioł pomylił gejty i wskoczył do systemu z cyno jammerem i tam próbował postawić node dla capitali, niestety na drugą w sysie bez cyno jamma było już za późno.

Co tyczy się NC i capital floty - nie mam pojęcia co robi nasze dowództwo, bo jakby nie licząć to gdyby każdy z ally po stronie NC wystawił 25%, baaa 12% swoich pilotów, to GBC byłoby zaorane na północy, ale jak sami widzicie, coś jest nie tak, że nie wszyscy w pełni angażują się do walki i jest jak jest. Nie martwię się o swoje assety bo to tylko gra, albo będą siedzieć i kurzyć się w stacji przeciwnika, albo zostaną sprzedane na kontraktach (jak to wcześniej robiła ekipa GBC w I1Y-).

Straszny:
a moim zdaniem jest troche inaczej - byłem na początku MAXa  i słyszałem odprawę Molla, widziałem flote capitali, widziałem ILE ich lata, a że we flocie było na pewno rojowisko szpiegów - to FC NC doskonale też tą siłe znają.  A że specjalnie pokaz siły, ilości matek, titanów, i zwykłych capitali był w sumie publiczny to żadna tajemnica toto nie jest.

GBC tak na oko to w każdej chwili na zawołanie - 500 capitali i 100 supercapitali. Jaka flota do tego wystartuje?

Zaorane ? heh...  Wasi FC doskonale wiedzą ze wyskocznie z setką, dwoma czy nawet trzema - capitali oznacza przeoranie ich na jeden raz.

MAX jest udowodnieniem raczej gigantycznej siły militarnej BOBa niż wyzwaniem rzucanym komuś.

Totalizator:
500 capitali i 100 supercapitali w KAZDEJ CHWILI? czyli mnożyć razy 3 strefy czasowe (anzac, USA, euro) to daje 1500 capitali i 300 supercapów (mieć flotę w każdej chwili to znaczy mieć tyle aktywnych pilotów w każdej stefie).

Dobrze że RSF ma te 5000 goonsów gotowych w każdej chwili wystawić 15000 t1 fregatek bo byłaby bida.

Straszny:

--- Cytat: Bruce Ironstaunch w Sierpnia 05, 2008, 10:06:55 ---500 capitali i 100 supercapitali w KAZDEJ CHWILI? czyli mnożyć razy 3 strefy czasowe (anzac, USA, euro) to daje 1500 capitali i 300 supercapów (mieć flotę w każdej chwili to znaczy mieć tyle aktywnych pilotów w każdej stefie).

Dobrze że RSF ma te 5000 goonsów gotowych w każdej chwili wystawić 15000 t1 fregatek bo byłaby bida.

--- Koniec cytatu ---

ja sie nie nabijam - leciałem obok tej floty, ale jeśli uważasz ze to wesołe - ok. Wasi cloakerzy też siedzieli w systemie wiec dyrekcja ma te same dane. Zresztą patrz na dalsze losy północy, albo zagadaj do dowolnego swojego dyrektora.

Cechą charakterystyczną GBC i BOBa szczególnie jest UPÓR i olbrzymia determinacja. Strefy czasowe wcale nie mają takiego znaczenia bo Ci gracze to mega-dedicated, zagrają i 24 h jeśli ten dzień miałby roztrzygnąc o paru miesiacach gry

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej