Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Bobici na północy.
Paul Shakur:
Jeśli chodzi o mnie i o MAXa to nie mogę powiedzieć, że się dobrze bawię na północy. Straciłem tam kilka statków z czego dwa przez lag (rapier, falcon) - nie oddając nawet strzału, bo grid mi się nie zdążył załadować - a tempesta przez desynch z 55 osobami na localu. Też w to nie mogłem uwierzyć więc postanowiłem uwiecznić http://eve-files.com/dl/168779.
Gra przy tylu capsach (głównie carriery/msy) jest dla mnie po prostu nie grywalna (pewnie z powodu łącza 512kb/s). Cieszę się, chociaż inni w GBC mają z tego fun O0
Jakoś serwery na południu (Stain/Esoteria/Paragon Soul) były dla mnie łaskawsze.
Trico:
mam podobne łącze, nic się nie dzieje
po ustawieniu bracketów (na filmie masz załadowane drony, statki, wraki i cholera wie co jeszcze z bracketami) do 10 sekund ładuje się pos z działkami i oblegającymi go BSami, trzy razy wyleciałem przed DD w L-C więc łącze odpada (no chyba, że ISP to jakiś sob)
poza tym carriery i msy nie tworzą laga bo używają dron i fighterów, robią to najczęściej duże ilości strzelającej konwencjonalnej floty (dowód wprost - QY6)
desynk w okolicach wieczornych? 18-22? może poprostu obciążona sieć
misao:
powalcz z goonsami robiacymi fighter laga >_>
Ellaine:
Technicznie, każdy fighter to ruchomy obiekt, generuje tyle laga co każdy inny ruchomy obiekt, np drona. Carriery generują trochę więcej laga niż BS z wypuszczonymi dronami i dużo więcej laga niż BS bez wypuszczonych dron. Jeszcze troche laga tworzy warp fighterów, bo to są obiekty wyjmowane i dodawane do grida.
Oczywiście jeśli to policzysz w ISKach a nie w sztukach, to matka za 25b generuje zdecydowanie mniej laga niż 125 BSów po 200m
Paul Shakur:
--- Cytat: Viking Viki w Sierpnia 03, 2008, 00:50:07 ---mam podobne łącze, nic się nie dzieje
po ustawieniu bracketów (na filmie masz załadowane drony, statki, wraki i cholera wie co jeszcze z bracketami) do 10 sekund ładuje się pos z działkami i oblegającymi go BSami, trzy razy wyleciałem przed DD w L-C więc łącze odpada (no chyba, że ISP to jakiś sob)
poza tym carriery i msy nie tworzą laga bo używają dron i fighterów, robią to najczęściej duże ilości strzelającej konwencjonalnej floty (dowód wprost - QY6)
desynk w okolicach wieczornych? 18-22? może poprostu obciążona sieć
--- Koniec cytatu ---
Chciałem wcześniej dolecieć na miejsce zbiórki, była mniej więcej godzina 15:40 PL kiedy desynch mnie dopadł. Flota GBC zaczynała się zbierać dopiero w L-C. Mieliśmy mały gang około 17 osób. W walce w ec-p8r nie było capsów i dlatego nie wyłączyłem efektów. Nigdy nie miałem problemów z wszystkimi włączonymi efektami nawet jak było 150 osób na localu i była walka. Także jak widać desynch może złapać w naj mniej oczekiwanym momencie :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej