Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Bobici na północy.
Straszny:
--- Cytat: Albi w Sierpnia 01, 2008, 09:16:58 ---Gratulacje
.
Kibicuje północy ale zdobywanie Cynojammerów pod ogniem tytanów naprawdę jest nie lada wyczynem.
--- Koniec cytatu ---
mówiąc szczerze byłem pewny ze to sie nie uda... a ze nie moglem brac udzialu to poszedłem wcześnie spać (ekhm.. wcześnie.. nromalnie raczej ;p ) , rano patrze - szoczek... po pierwszym DD byłem przekonany ze L-C jest dobrze przygotowane na nas.. bo 3 tytki.. i pewnie nie będzie co zbierać z chłopaków... a tu fajny siuuprajs z rana ;) . Determinacja BOBowych FC, i ogrom środków w dyspozycji czasem nawet nas zaskakuje.
--- Cytat: Zolthar w Sierpnia 01, 2008, 10:58:13 ---podoba mi sie wasze uwielbienie boba :)
--- Koniec cytatu ---
heh... no jeśli tak to odbierasz to faktycznie lepiej nic nie pisac pozytywnego o BOBie bo zaraz takie teksty.. to nie uwielbienie, po prostu lubie ich rozmach i wspomnianą wyżej determinację. Nie wiem czego tego miałby nie napisać? ;) , bo nie jest trendy przy popularnej krytyce boba? ;)
Zolthar:
podoba mi sie wasze uwielbienie boba :)
anyway istotnie good job ciekawe co będzie dalij :police:
Vic Brunner:
no tak.. powinniśmy smarkać na BoBowych FC, bo gdy docenia się ichnią robotę to się nazywa to "uwielbieniem" :]
zapewniam Cię jest taki FC w BoBie na którego wszyscy w BUFU nosami kręcą (delikatnie mówiąc).. ;D
Zolthar:
sie waść nie unoś nie pisałem tego w celu wywołania flejma tylko jako wyluzowany spragniony chwili czasu na eve klient i z lekkim dżołkiem :) no ale nie wyszło sorki :uglystupid2:
/Update
Albo inaczej jako baczny obserwator zadziwia mnie to jak ludzie często potrafią zmieniać zdanie, bo takich haseł w stylu BOB jest zły, RA jest złe, Bush jest zły możemy czytać do woli tu i gdzie indziej :) co wzbudza we mnie konkluzję nigdy nie mów nigdy :)
Goomich:
--- Cytat: Zolthar w Sierpnia 01, 2008, 12:01:35 ---Albo inaczej jako baczny obserwator zadziwia mnie to jak ludzie często potrafią zmieniać zdanie, bo takich haseł w stylu BOB jest zły, RA jest złe, Bush jest zły
--- Koniec cytatu ---
Zolth jest łysy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej