Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Bobici na północy.
Yogos:
--- Cytat: Mona X w Lipiec 10, 2008, 17:21:23 ---Nigdy? BoB pochodzi z północy.
Dobra, jak rozumiem Delve opustoszało i można racić do woli? :)
--- Koniec cytatu ---
kerbir detected ::)
MightyBaz:
--- Cytat: Venzon 2003 w Lipiec 10, 2008, 13:49:30 ---Baz ty piszesz raport nawet jak jedna osoba z husarii poleci... nie osmieszaj sie bardziej :2funny:
--- Koniec cytatu ---
po raz kolejny atakujesz mnie personalnie, nie wiem po co i dlaczego, robiac bufu niepotrzebna opinie...tutaj kropeczki, znam wiele osob od was, ktore sa na poziomie, zas tylko nieliczne (slownie kilka) osoby prezentuja takie chamskie poglady na forum, ktore wiekszosc ludzi do was zniecheca. Ktos nawet napisal pare dni temu od was, ze to sa twoje prywatne opinie a nie BuFu.
btw my nie jestesmy w CVA, tylko jestesmy CVA - na tym polega roznica ...
sorry za offtopa ::)
Venzon 2003:
tak Baz atakuje cie personalnie bo znowu piszesz bzdury i pewnie to nie bedzie mialo konca
zarzucasz ludziom z bufu, ze nie mamy prawa raportowac tego co robi GBC jesli w jakiejs walce jest nas malo, pomimo, ze raport pisza osoby, ktore faktycznie byly na polu walki
ty natomiast piszesz raporty ze stacji na podstawie killboarda gdzie na killmailch widac 2 osoby z husarii...
moje gratulacje
kaleba:
qwa nie robcie offtopa, jeden topic z flamem wam nie wystarczy?? :ban:
Straszny:
.. EVE ma to do siebie że wywołuje u graczy straszne emocje, obawiam sie ze wszystkie wątki BOB vs kolejne cele bedą totalnie sflamowane i raczej będzie gorzej niz lepiej ... a ze celi ma być dużo to i flame będzie coraz częstszy
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej