Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Bobici na północy.
Vic Brunner:
czy ktoś z IRON może zapodać battle raport z nocki w ec-? była bitka capitalowa bodajże... a nikogo z BUFU się doszukać nie mogę (chyba, że nic nie powklejali chłopaki na KB jeszcze)
Fedajkin:
Niestety też nie mam pojęcia co tam się stanło, ale widać GBC nie oddało skóry tak łatwo... muszę przyznać, że nasi ostro po ogonie dostali ;)
Yogos:
Cóż NC zrobiło hotdropa na przeważające liczebnie siły wroga w systemie w którym miał on przewage w suporcie oraz pozycji (rozstawione bomble).
Bobity miały 2x więcej dredów, 10x więcej carierów + 3 MS oraz support na miejscu (NC wskoczyło z EWOK).
Ale to tak na oko z KB i paru zdań co są na forach.
Pewnie było tak że FC NC zwęszył krew bo widział pare capsów a nie widział backupu capitalowego+pewnie zrobił się szum na TSie i troche osób sie obudziło na stacjach i doskoczyli. I nagle zamiast 20 capsów u boba zrobiło się 60.
Tak czy siak jakby nie było wtopa NC
Coldim:
--- Cytat: Maxima w Lipca 24, 2008, 22:13:54 ---50 capsow to nie az tak duzo ostatnimi czasy , u nas na poludniu tyle sie zabija na raz :D
--- Koniec cytatu ---
Jakbys 2tygodnie grzal tylek na rodos jak hastra to tez bys mowil ze 50 to duzo;)
Bitka fajna, szkoda, ze o nieosiagalnej dla mnie godzinie(jak z reszta pewnie dla wiekszosci z nas).
CoeathalVega:
Jak tam strategicznie wazny system P-2, chlopaki, udalo wam sie nasze 3 posy zdjac? Good job! :) O0
gratuluje FC, hotdrop 1:3 na wasza niekorzysc to zawsze swietny pomysl
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej