Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
BUFU Battlereport - Operacja 'Saigon na poludniu'
Tooten:
Oooo. :( A czy ja im odmawiam umiejętności? Ale chyba lepiej by się przyjęło publicznie, gdyby po prostu zaatakowali, bez fajerwerków i oprawy. Fakt, że mają iksylion capitali mogli podać w cyferkach i pewnie nikt by w to nie zwątpił.
A takie pociągnięcie z buta, jakkolwiek efektowne, to jednak przejaw snobizmu i pychy, bo pragmatyzmu w tym specjalnego nie ma?
Tak czy siak, bling potężny. Zobaczymy efekty.
Zolthar:
--- Cytat: Tooten w Lipiec 09, 2008, 23:34:38 ---Oooo. :( A czy ja im odmawiam umiejętności? Ale chyba lepiej by się przyjęło publicznie, gdyby po prostu zaatakowali, bez fajerwerków i oprawy. Fakt, że mają iksylion capitali mogli podać w cyferkach i pewnie nikt by w to nie zwątpił.
A takie pociągnięcie z buta, jakkolwiek efektowne, to jednak przejaw snobizmu i pychy, bo pragmatyzmu w tym specjalnego nie ma?
Tak czy siak, bling potężny. Zobaczymy efekty.
--- Koniec cytatu ---
Polecam postrzelać bo powtarzasz farmazony sprzed 3 lat(kurwa jak mnie wkurwia, że mam teraz UPC bo bym se czasem postrzelał a zero czasu na załatwienie tunela nawet) BoB niedawno miał total eve strike i przetrwał bo wie na czym polega gra. Polecam również poprowadzć kilka flot 300-500 osobowych to zrozumiesz.
Anyway fajnie się tam urządziliście bufonki gratki :) ale z tą piaskownicą to troche przesadziliście :smitten:
* Zolthar pozdrawia z zaświatów wszystkich pilotów
Vic Brunner:
muszę stwierdzić, że z dzisiejszą flotą, a raczej 4ema flotami różnie sobie radzili chłopaki z BoBa. Było trochę chaosu podczas przelotu do destination, szczególnie jak dwie floty supportu leciały dwoma różnymi drogami przemieszane ze sobą. A lemingów.. co niemiara :]
kilku w drodze PL pokarał.. i dobrze, może się oduczą lemingowć :]
Ellaine:
W Eve w przeciwieństwie do RL, historii nie piszą wygrani. Zasadniczo historię piszą ludzie którzy robią ładne filmy albo piszą fajne teksty albo poprostu dobrze flamują :)
W przeciwieństwie do RL, w Eve wygrani nie mogą pozamykać publicystów przegranych w więzieniach, spalić ich ulotek, przejąć ich nadajników radiowych i rozstrzelać wywrotowców.
Jeśli ta cała nowa doktryna wojenna to prawda, to będzie to pewnie wyglądało tak; BoB polata w lagu. Pare sojuszów straci po pincet POSów nie podejmujac prawdodpobnie walki bo po co tracic mase capitali w walce ktorej nie da sie wygrac. BoB zasadzi pety i tymi petami będzie starał się baitować, trzymając capitale w odwodzie i próbując eksterminować floty capitalowe hotdropami. Po wypykaniu tak fafnastu dreadów, wszyscy schowają się do dziupli a BoB obsadzi petami 3/4 galaktyki. A potem się zobaczy.
sneer:
urlopy z apartamentów na południu odwołane i piloci wracają - koniec nabijania łatwych km w querious
bo ja wiem czy dziś będzie dramabomb
bobici wylądowali w Pure blind a kilkudziesięciu w deklain
zaczyna się taniec na pólnocy
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej