Eve Online > NoobGarten

Kilka pytań i GTC za ISK

(1/3) > >>

Zap:
Witam.
Jestem nowym graczem EvE online. Jako, że gra wciągnęła mnie ogromnie mam zamiar dłużej w niej zabawic.
Otóż mam w związku z tym kilka pytań.

1. Jeśli chodzi o GTC za ISK (walutę w grze?) Na jakim etapie gry można się na tyle dorobic, aby móc kupywac miesiąc gry za kasę w grzę? I jaka profesja do tego jest najlepsza? Chodzi mi o to, że pierwsze 3 miesiące wykupiłbym sobie za kasę a potem aby nie tracic chciałbym na tyle zarabiac, żeby móc wydawac kasę z gry i jeszcze żeby6 mi coś zostało do życia... Tak optymalnie. Myślałem nad górnictwem ale  sumie sam nie wiem. Jestem kompletnie zielony dlatego występuję z zapytaniem: co polecacie?

2. Czy różne rasy mogą wstępowac w jedną korporację? czy jedna korporacja = jedna rasa?

3. Czy jeżeli zdecyduję się na górnictwo a w przyszłości chciałbym działac na PvP mam jakieś szanse? muszę obrac drugą drogę rozwoju czy?

W sumie na razie to tyle, jak mi się coś nasunie to dam znac. Dopiero zacząłem grac ale sporo się naczytałem a gra ma takie możliwości że szok... w dodatku ten kosmos jest cudowny.

Pozdrawiam.

Captain:

--- Cytat: Robert Kwaśnik w Czerwca 29, 2008, 10:43:46 ---Witam.
Jestem nowym graczem EvE online. Jako, że gra wciągnęła mnie ogromnie mam zamiar dłużej w niej zabawic.
Otóż mam w związku z tym kilka pytań.

1. Jeśli chodzi o GTC za ISK (walutę w grze?) Na jakim etapie gry można się na tyle dorobic, aby móc kupywac miesiąc gry za kasę w grzę? I jaka profesja do tego jest najlepsza? Chodzi mi o to, że pierwsze 3 miesiące
wykupiłbym sobie za kasę a potem aby nie tracic chciałbym na tyle zarabiac, żeby móc wydawac kasę z gry i jeszcze żeby6 mi coś zostało do życia... Tak optymalnie. Myślałem nad górnictwem ale  sumie sam nie wiem. Jestem kompletnie zielony dlatego występuję z zapytaniem: co polecacie?
--- Koniec cytatu ---

Po 3 miesiącach powinieneś spokojnie zarobić tyle, aby opłacić konto. Te 350 m które teraz są za 60 dni tc to ze 3 dni ostrego klepania misji będzie albo ratów w 0.0. Kopanie w hi secu jest dużo mniej dochodowe niż misje, kopać opłaca sie w dobrych 0.0 gdzie masz około 30m/h z takiego kopania hulkiem

--- Cytat: Robert Kwaśnik w Czerwca 29, 2008, 10:43:46 ---2. Czy różne rasy mogą wstępowac w jedną korporację? czy jedna korporacja = jedna rasa?
--- Koniec cytatu ---

Tak, różne rasy mogą być w 1 korporacji, ceo musi tylko zrobić skilla ethnic relations.

--- Cytat: Robert Kwaśnik w Czerwca 29, 2008, 10:43:46 ---3. Czy jeżeli zdecyduję się na górnictwo a w przyszłości chciałbym działac na PvP mam jakieś szanse? muszę obrac drugą drogę rozwoju czy?
--- Koniec cytatu ---

Jeśli zdecydujesz sie na górnictwo to zawsze potem możesz sie przestawić na pvp. ale poprostu stracisz ten czas na skillowanie hulka i wszystkich innych pierdół do górnictwa. A jak Cie chociaż troche do pvp ciągnie to i tak wylądujesz na pvp bo górnictwo Ci sie znudzi :)

Siewca Titum:
Nie decyduj się na górnictwo. Na misjach wyjdziesz lepiej, mówię Ci to jako ex górnik  :D

Zap:
no właśnie chodzi o to, że do pvp ciągnie mnie bardzo (bo imo w EvE jest bardzo miodne) ale nie jako pirat raczej. W takim razie prosiłbym o podanie jakiejś profesji która jest w miarę dochodowa a później się przydaje, skoro i tak mam robic głównie misje.

Keneth:
Najlatwiej zarobic klepiac misje lub strzelajac do npcy na paskach, dodatkowo wszystkie skile ktore sa Ci do tego potrzebne przydadza sie w PvP. Wyskiluj tez salvaging.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej