Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Kim jest MAX
Terion:
Wiszenie na lagu bez mozliwosci aktywacji modulu jest wprost cudowne.
LosBekoczoS:
Najlepsze jest to ze "niezabijajac" pomogl w zabiciu z 5-6 osob ;p to sie nazywa wielofunkcyjnosc :D
teraz zamilkne na centrali na kolejny rok zeby utrzymac taki piekny count postow....
ps panowie wrocmy do tematu a nie o d.p.e maryni..
Vic Brunner:
noo.. jak NCjechało po GBC na początku to nie było narzekania na lagi, a teraz już się zaczyna ;]
wyjątkowo :D pojawiłem się we flocie strzelającej do cynojammera w UC :] samo strzelanie było słabe - mało bsów i szybko spadały (gunnerzy na posie). Jakoś jednak szło, do czasu aż intel nie poszedł, że leci wroga flota i jest w cl6... no to do RG na gate do cl i wskakujemy.. faktycznie chlopaki czekaja :]
postawiliśmy cyno, wskoczyły capsy i zaczęło się..
dostalem takiego laga, ze przez całą bitwę nie oddałem strzału :] z wrogich bsów załadowało mi się tylko kilka.. najlepsze było to, że jak już było po bitce praktycznie to dopiero mi poakzywało, że wskakują nasze capsy :D
wrogowie uciekli do kly, tam nie wiem czy jakieś posiłki były czy nie , grunt, że poszedł rozkaz aby lecieć tam i wskakiwać.. tam już było trochę lepiej.. nawet udało się postrzelać.. jakoże czas mi się kończył to później musiałem wracać do x-7
fajna bitka by była gdyby nie lagoteka.. a tak nawet GF napisać było by zbyt kłamliwe - bo nie była to wcale good fight :] nawkurwiałem się niemiłosiernie :]
Terion:
Na lagi to kazdy narzeka od samego poczatku. Z tym ze jesli pozyje sie na lagu i uda troche postrzelac - nie jest tragicznie. Jak wisze na lagu nieswiadomy nawet ze wskoczyly capsy i zostaje zjedzony przez carriera i dready to mniej fajnie.
Lag nie dosc ze wypacza wynik walk to zwyczajnie rozwala caly fun jaki moglaby przyneisc walka bez wzgledu na jej wynik. Co z tego z emialem cie zlockowanego jak znaim mi sie aktywowaly dzialka zostalem zjedzony pomimo ze lock byl znaim otrzymalem 1 dmg ;f
Vic Brunner:
ja nikogo zalockować nie mogłem bo nie widziałem celów :] słyszałem tylko na TSie podawane cele, ale oprócz załadowanych kilkunastu sojuszniczych statków i paru supoprtu wroga nic więcej się nie załadowało :]
dziwne, że w ogóle poruszać się mogłem, bo dobiłem do gate bezproblemowo...
no ja się wyleczyłem na kolejnych parę dni z fleet battli ;] idzie weekend, trza się zrelaksować, potem mozna znowu rwać włosy z głowy :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej