Eve Online > Patche i dodatki

Empyrean Age deployment

<< < (5/6) > >>

termos:
Albi po prostu nie wiesz co piszesz.

Yogos:

--- Cytat: Albi w Czerwiec 10, 2008, 16:57:16 ---No w sumie wątpie żeby komuś to realnie pomogło w ratowaniu. Ratując i tak trzeba co chwila latać na inny pasek. A cloakując się za każdym raziem jak neutral pojawi się system dalej niewiele się zarobi, bo to trzeba być non stop zacloakowanym :)
Więc uważam to raczej za marginalnie użyteczną zabawkę dla nielicznej grupy z bardzo specyficznym stylem gry, a ciekawostkę dla reszty. Wątpie żebyście przez te pare miesięcy istnienia programu stracili choć jednego killa z tego powodu, chociaż być może na skalę całego serwera może jeden albo dwa Raveny przeżyły o jeden albo dwa dni dłużej.

--- Koniec cytatu ---

;)
Ustawiam alta w systemie wlotowym do stain.
Mainem se coś robie.
Wlatuje gang mam 6j na przygotowanie kontry.

Local is evil mkay ?
Jakiekolwiek bzyczenie spiewnaie czy szumienie po tym jak ktoś wejdzie do systemu niszczy doszczętnie te gre.

Ellaine:
No dobra, to teoretyczne możliwości. Znacie kogoś kto tego używa? Słyszeliście żeby ktoś tego używał? Czy gryby ten ktoś nie słyszał bipania to
a) robiłby to samo ustawiwszy sobie okienka Eve tak żeby widzieć local alta?
b) stałby się odważnym wojakiem i poleciał na pvp?
c) ginąłby częściej zaskoczony wpadającymi nagle gangami.
d) poszedłby grać w WoWa

Obstawiam a)

Kombat:

--- Cytat: Albi w Czerwiec 10, 2008, 17:19:25 ---No dobra, to teoretyczne możliwości. Znacie kogoś kto tego używa? Słyszeliście żeby ktoś tego używał? Czy gryby ten ktoś nie słyszał bipania to
a) robiłby to samo ustawiwszy sobie okienka Eve tak żeby widzieć local alta?
b) stałby się odważnym wojakiem i poleciał na pvp?
c) ginąłby częściej zaskoczony wpadającymi nagle gangami.
d) poszedłby grać w WoWa

Obstawiam a)

--- Koniec cytatu ---
Ale to są kolejne czynności i kolejne utrudnienie bo musi patrzeć w to drugie konto a dzwięk zawsze usłyszy, może nawet iść do kibla a i tak zdąży uciec z paska (i jeszcze ostrzec kolegów).
Wiem o kimś kto tego używa. W esoterii jest taki fajny pocket do którego wlotu stoi ZAWSZE ten sam char niezależnie od godziny - sprawdzałem to kilkanaście razy o różnych porach. Nietrudno się domyśleć że to jakiś alt ludzi którzy npcują w tym pockecie. Wystarczy że jedna osoba z obecnych ma zalogowanego takiego alta i wszyscy mogą spokojnie kerbirzyć w całej konstelacji. Bo zminimalizowany klient i tak wyda z siebie jakies bipanie jak ktoś tam będzie wlatywał. Kiedyś zrobiłem eksperyment i wylogowałem się w tym pockecie, następnego dnia wieczorkiem się tam zalogowałem, dzięki czemu scout mnie nie usłyszał i prawie (sic!) dorwałem golema na pasku.  Normalnie jak się tam wlatuje to wraków pełno ale wszyscy od razu są na posach.

Yogos:
Patrz jeszcze na to tak Albi że z tym bipaniem to sie da ustawić na TSie że wszyscy usłyszą nie tylko właściciel konta.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej