Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Smashkill vs. RSF
Venzon 2003:
malego towera nawet bronic sie nie da a przeciez macie kogo wezwac na darmowe capsy do zabicia
high-end moon to zawsze potencjalny bajt, mozna na tym dobrze wyjsc
ale troche glupio zagadac do np smashkilla mowiac ze na high-endzie stoi small tower...
pewnie juz drugi raz smalla na prom albo dyspro nie postawicie, oplaca sie wydac te 800mil na posa z frakcyjnym fitem
Pimpeck:
I oczywiscie masz 100% racji ! :D Staramy sie uczyc na bledach.
Nawet sie przyznam w tajemnicy, ze gdyby udalo sie napopmpwac shielada to czekala juz duza szpilka do postawienia w miejsce tej nieszczesnej malej ale sie nie udalo :D
Pozdro
Pimp
Paul Shakur:
--- Cytat: Pimpeck w Czerwiec 03, 2008, 08:17:10 ---...
Co do, ze 'nie widac zbyt wielu' to my jestesmy kerbiry wiec co ma niby byc widac. W kazdym razie jak narazie jestesmy na plus wg. liczenia killboardowego.
Pozdro
Pimp
--- Koniec cytatu ---
Problem z kerbirami jest taki, że nie zdają sobie sprawy z jednej rzeczy: "nie bronisz terenu, nie zarabiasz" - a o to cały czas się rozchodzi, żeby mieć pieniądze na nowe statki i exotic dancers w cargo :D
--- Cytat: Pimpeck w Czerwiec 03, 2008, 12:40:25 ---I oczywiscie masz 100% racji ! :D Staramy sie uczyc na bledach.
Nawet sie przyznam w tajemnicy, ze gdyby udalo sie napopmpwac shielada to czekala juz duza szpilka do postawienia w miejsce tej nieszczesnej malej ale sie nie udalo :D
Pozdro
Pimp
--- Koniec cytatu ---
Żeby się uczyć na "błędach" to najpierw trzeba je popełniać. W waszym wypadku - opierając sie na KB - nie widać zbyt wielu takich okazji. Co zresztą tyczy się pierwszego cytatu o kerbirkach :2funny:
Przestańcie więc chomikować biliony ISKów na walletach, które pewnie cześć z was już posiada, poszukajcie na forach fitów na fleet BSy, wytłumaczcie ludziom, że bez obrony nie będzie więcej ISK i przestańcie latać ochłapami które nie zadają prawie żadnego dmg flocie przeciwnika :uglystupid2: Po co komuś 8-9-cio cyfrowa suma na wallacie skoro i tak tego nie ma na co wydawać? :idiot2: :2funny:
EDIT: Po chwilowym przemyśleniu tego co napisałem postanowiłem walnąć edytkę jako, że spora część osób na centrali ma ciągoty do nadinterpretowania czyichś postów. Celem tego nie było obrażenie nikogo grupowo lub osobiście i wyzywanie od kerbirów lub noobów, jako że autor powyższych cytatów sam to przyznaje, ale raczej próba zachęcenia do bardziej aktywnej i skutecznej walki z wrogiem ;)
Deaell Portt:
Kogo to obchodzi, kazdy gra jak chce. Znam troche chlopakow z Sempa. W wiekszosci to tzw. "casual players" czyli mowiac po polsku gracze z doskoku 1-2 h dziennie. Wiem, ze tez nie maja aspiracji byc uber-pvp ally i wogole nigdy nie slyszalem, zeby mieli jakies aspiracje do czegokolwiek tam. Ot, zyja sobie w 0.0 i dziobia swoje sprawy. Z rozmowy z nimi wynika, ze jak straca Geminate to....nic sie straszengo nie stanie bo przeniosa sie w inny region Eve i tyle. Duza czesc ich pilotow tez teskni za poludniem. To wszystko powoduje, ze chyba nie maja aspiracji walczyc pazurami i zebami o Geminate. Co do BWF, goonsow to tu nic jeszcze pewnego nie jest. Jak do tej pory Rzr, Smash nie zostali postawieni pod sciana wiec walki pewnie jeszcze potrwaja. Machina propagandy Goonsow ruszyla znowu i ciezko sie polapac jak to naprawde tam wyglada.
Pimpeck:
Dzieki za wstawiennictwo :D Oczywiscie kazdy gra jak umie i chce i nic nikomu do tego. Nie wiem za czym tesknia 'chlopaki z Sempa' wiec nie moge sie w tej kwestii wypowiadac. Jesli idzie o mnie i o Geminate to jestem jakos dziwnie przywiazany do tego kawalka kosmosu i nie mam zamiaru narazie sie niegdzie stad wynosic. Cieko mi tez komentowac 'machine propagandy goonsow' bo nie czytam jako niezainteresowany. Jak wyglada sytuacja w Geminate pisalem wyzej wiec nie bede sie powtarzal moze poza jedna poprawka - za niedlugo padnie kolejna stacja RK w 8MG-J6.
Do postu Paula sie nie odnosze bo sadze, ze nie zrozumial tego co bylo pisane powyzej,a to przeciez nie jego wina ;)
Za dobre rady dziekuje chociaz ostatnia ich czesc jest mowiac oglednie niegrzeczna ale to tez przeciez nie jego wina :)
Pozdro
Pimp
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej