Eve Online > Patche i dodatki

DevBlog: Empyrean Age and all that – an overview

<< < (3/10) > >>

Shadhun:
Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale zdaje mi sie że to będzie  krok w strone tych wszystkich śmierdzących mmorpg nowej ery ? Jakieś battlegroundy, jakieś rvr zony, objectivy.

W niepokojącą strone patrzy CCCP.

Voulture:
Mysle, ze CCP sobie eksperymentuje, na poczatek na mala skale, zaleznie od ilosci graczy ktorzy beda chcieli sie pobawic w wojne frakcji moga to rozwinac lub przyciszyc odrobine. Kontekt rpg zawsze w eve stal na wysokim poiomie, niesamowite opowiadania, sporo ciekawych newsow, eventy, moim zdaniem genialny krok. Podoba mi sie, ze dodadza ten nowy region miedzy Placid a Lonetrek, lowsecowy, ciekawe czy to wlasnie tam bedzie mozna walczyc o tereny dla Gallente i dla Caldari :) /me szybko patrzy na mape - chyba wiem, co zapelni miejsce miedzy Provi, Domain, Molden Death, Curse ;D

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: CCP ---The galactic map can now be configured to show occupancy status of a system, as well as detecting the presence of hostile navy forces
--- Koniec cytatu ---
Czy teraz scout'owanie bedzie polegalo na siedzeniu w stacji i ogladaniu mapy? :P

Goomich:
Hostile NAVY

Xarthias:

--- Cytat: Tomash Kovahlsky w Maj 16, 2008, 13:56:11 ---Czy teraz scout'owanie bedzie polegalo na siedzeniu w stacji i ogladaniu mapy? :P

--- Koniec cytatu ---
Tak, pod warunkiem że dla Ciebie enemy forces = wrogie imperium.
Wnioskując z devblogów (i liva wczorajszego) i forum, ten cały empyrean age będzie czymś na kształt COSMOSu pvp. Tylko dla chętnych i na mocno ograniczonym obszarze (1 region low-sec dla gallente vs caldari, drugi pewnie dla amarr - matar).
Jednym słowem, kolejna nisza dla chętnych, coś na kształt miniprofesji - milicjanta.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej