Eve Online > Total Noob Questions

Total Noob Questions: Misje

<< < (10/90) > >>

KomB:
L3 nie robie dla kasy a blitzuje dla standow, nie wszystkie misje sie da. Usredniajac 1-2 importanty dziennie. Co przy mnogosci wykonywanych misji daje o wiele wieksze przyrosty standa niz L4.
L4 samemu, na ta chwile w maruderze - przetworni  usredniajac okolo 15-20 milionow na godzine

MightyBaz:
czyli 1b mozna miesiecznie wyciagnac,...grrr, aktualnie mam 4 posy i na czysto wychodzi mi ok 800m, a ile z tym jeb..nia...coz nie kazdy ma dysporsium moona

Dormio:
Znając oba sposoby zarabiania to jednak przy POSach jest mniej tego jeb..nia...  ;D

NeX:
  Średnią z samego strzelania do L4 podał KomB. Ostatnio jak potrzebowałem na GTC i ubezpieczenie, to w jedną noc go spokojnie zebrałem salvując tych kilka misji i zbierając loot, co daje wymiernie więcej kasy. Na L4 pada sporo sprzętu large, a poza wyrzutniami rakiet każdy pospolity item warty jest kilkaset tysięcy po zmieleniu, lub w hubie. Broń nawet około miliona. Salv podwaja wartość misji. Można oczywiście olać zbieranie i zrobić zamiast tego 10 misji, ale sądzę że to relatywnie zajmie więcej czasu niż spokojnie przegadanie na czacie pięciu zlootowanych. Kwiatki w rodzaju "Enemies Abound", trzeba lubieć, albo odrzucać, bo sporo roboty, a brak bounty i tylko TAGi mają wartość. IMO więcej i spokojniej się zarabia inwestując w skup i sprzedaż na markecie. Tyle, że polatać od czasu do czasu trzeba ciężarówką adekwatną do inwestycji.  :2funny:

White_Haven:
Największą kasę można na L4 u Matarów prawdopodobnie nabić z tego względu, że mają najwięcej misji vs. Angel Cartel = najwięcej tryt barów leci. Taka jedna Blockade to jest ca. 20kk bounty + 4kk za misje + srednio 20 tryt barów + 2-4kk w smieciach - 30-35 baniek wyjdzie. Dziennie 100baniek mozna wyklepac jak ktos zawziety jest.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej