Eve Online > Total Noob Questions

Total Noob Questions: Misje

<< < (84/90) > >>

Shaggyy28:
Mam problem  z misja nr 3 lub 4 (nie pamietam dokladnie). Od Career Agent: Exprolation - gdzie musze znalezc Gravimetric Proof. Znalazłem tą anomalie z Gravimetric (choć było ciężkaaawoo), tam jest jakies Accerelation Gate. Jak chce skorzystac z tego Gate to pisze ze musze miec Ten Gravimetric Proof aby aktywowac wrota. Jest tylko problem iz NIE MA tego na tej lokacji z tymi Gate.

Wiec mam do was pytanie czy w tym systemie jest TYLKO jedna ANOMALIA Gravimetric tutorial (są jeszcze inne ale sprawdzenie kolo 30 anomali doookladnie troche mi sie nie usmiecha).

Dzieki za odpowiedzi

Ranshe:
Jeśli dobrze pamiętam, to Proof dostajesz na starcie, musisz wyskanować anomalkę (jest ich dużo i się respawnują, wystarczy tylko jedna) i przelecieć przez drabinkę (acceleration gate). Więc po prostu raczej zapomniałeś go sobie ze stacji zabrać do cargo :)

Neb:
Czy duzo ludzi robi jeszcze misje czy wiekszoc przerzucila sie na inkursje? Takiw oto mam pytanie.

Gaunt:
W moim odczuciu powiem ( nie robie misji czy inkursji ) z obserwacji widzę, że ludzie robią i to i to.

Ponieważ misje jako takie się nigdy nie skończą (ktoś otruje agenta?:P) natomiast na inkursje zawsze ktoś tam się zbiera.

Theronth:
Obecnie można nawet zaobserwować odpływ graczy z inkursji do 0.0/ misji. Z łatwego 150m/h banhammer CCP zbił inkursje do jakiś 60-80. Podobne ilości można z łatwością zarobić na anomaliach w 0.0 samemu. A na lv4 nie musisz zbierać floty 30 graczy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej