Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions: Misje
Dormio:
Teraz się możesz wybrać w poszukiwanie innych agentów.
Aldaron:
To i ja sie tu wkleje ze swoim problemem :)
Dokładnie ta sama misja co koledzy wyżej tyle ze ja jak wyskanuje jakiś Gravimetric Training Site i lece do niego to znajduje tam Acceleration Gate.
No i teraz lipa bo z bramy nie da sie skorzystać bo potrzebny jest do tego Gravimetric Passkey.
Ten Gravimetric Passkey mogę zdobyć wykonując tę misję ale nie moge jej wykonać bo nie mogę znaleźć nigdzie Proof of Discovery: Gravimetric który ponoć powinien sie znajdować gdzieś koło tej cholernej bramy.
Może mi ktoś wytłumaczyć o co tu chodzi bo może ja za głupi jestem.
Dormio:
Masz jakieś obiekty w pobliżu ? Zazwyczaj passkey jeśli nie jest dostarczany przez agenta (sprawdziłeś assets na stacji w której jest agent ?), to powinien być lootem w kontenerze po rozwaleniu obiektu albo NPCa (czasem noszą nazwę Gate Keeper).
Spróbuj sobie włączyć large collidable objects na overview jeśli nie masz ich włączonych i popatrz/spróbuj rozwalić wszystkie jakie są w pobliżu. Czasem jest tak, że NPCe pojawiają się dopiero po jakimś czasie, albo po wykonaniu określonej czynności (zaatakowaniu obiektu, podleceniu do jakiegoś, rozpoczęciu kopania, etc.).
Podając za:
http://www.eveiverse.com/items/32352
jeśli Twoja misja to:
--- Cytuj ---Proof of Discovery: Gravimetric Passkey
Group: Commodity / Miscellaneous
This electronic passkey is provided by tutorial agents as part of a capsuleer training program. It is used to unlock an acceleration gate inside the Gravimetric site training area, where the “Proof of Discovery” documents can be found stored inside containers. The “Proof of Discovery” documents serve as physical evidence that the capsuleer was able to discover a particular type of site.
This passkey is used to unlock Acceleration gates found inside Gravimetric sites only.
Public: yes
Mass: 1 kg
Volume: 1 m3
--- Koniec cytatu ---
To powinieneś otrzymać go od tutorial agenta.
Asag:
Skończyłem tutorial i teraz chyba powinienem zacząć robić questy u Sisters of Eve (czy jakoś tak) ale część osób mi mówiło że można olać i że lepiej robić np misje dla Ministry of War.
Ja mimo wszystko chyba jednak polecę do tych siostrzyczek ale zastanawiam się jakie są to misje pod względem trudności? To coś jak lvl 1? Da radę je robić punisherem? Niby dostałem z tutoriala Coercera ale wolę chyba jednak Punishera (na dodatek część osób mi mówiło że mogę mieć problem z prądem u Coercera bez skilli).
MrYogi:
Witam
Mały problem, dla was pewnie nie problem ale dla mnie wielki
W jednej z początkowych misji, muszę wydobyć 750 jednostek tritanium, ale za diabła nie mogę tego zlokalizować na pasie asteroidów :/
Jak to zrobić ? ( tylko prostym językiem proszę, bez skrótów )
Dzięki
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej