Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions: Misje
Spiegol:
Znowu mam problem z misjami :/ skończyłem misje dotyczące Industry i zacząłem Exploring, ale chyba 4 misji coś mi nie wyszło, zużyłem za wcześnie przedmiot od agenta no i nie mogłem ukończyć misji, chciałem ją anulować i wziąć jeszcze raz, ale teraz agent w ogóle nie ma dla mnie misji z racji tego, że przed chwilą je przerwałem.
Czy jest sposób żeby te misje zresetować i zacząć jeszcze raz? Czy po prostu nie nauczę się już nic więcej o exploringu i misje przepadły?
Jeszcze jedno pytanko - jak ukończyłem 10 misji Industry mogę polecieć dalej do innego agenta i szkolić się (chyba) w tym samym fachu, domyślam się, że na razie lepiej zostać i ukończyć pozostałe misje treningowe z działu Military, Buisnes i Exploring?
littleozzik:
--- Cytat: Spiegol w Czerwca 25, 2010, 09:59:11 ---Czy jest sposób żeby te misje zresetować i zacząć jeszcze raz? Czy po prostu nie nauczę się już nic więcej o exploringu i misje przepadły?
--- Koniec cytatu ---
Ja w podobnym przypadku napisałem petycję (można to zrobić poprzez Help), zresetowali mi misję i zrobiłem ją od nowa. Sprawa trwała 10 minut.
--- Cytat: Spiegol w Czerwca 25, 2010, 09:59:11 ---Jeszcze jedno pytanko - jak ukończyłem 10 misji Industry mogę polecieć dalej do innego agenta i szkolić się (chyba) w tym samym fachu, domyślam się, że na razie lepiej zostać i ukończyć pozostałe misje treningowe z działu Military, Buisnes i Exploring?
--- Koniec cytatu ---
Najlepiej ukończyć co się da - coś tam się dostaje od tych agentów o ile pamiętam a najważniejsze że się trochę zorientujesz w podstawowych aspektach gry.
KilerZorg:
Pytanie mam
Czy istnieje strona gdzie jest opis poszczególnych misji, jakie tam statki można spotkać i w ogóle.
SokoleOko:
http://eve-survival.org/wikka.php?wakka=MissionReports
Pr0tip: czytaj także komentarze!
molochrb:
Witam wszystkich :)
Mam następujacy promlem:
Zdobyłem w misji statek Condor, który ma 3 sloty na HIpower. Mam dwa działka small (Rail 1 i jakiś Compressed).
Chcę włożyć te działka do slota to mogę tylko jeden rodzaj a przy drugim mam komunikat: "You cannot fit the 75mm Gatling Rail I because your ship doesn't have any turret slots left for fitting...."
Przy tym pierwszym shipie (co dostajemy na starcie gry) mogłem mieć włożone oba typy działek i ładnie mi oba napierdzielały, a teraz jak włoże jedno działko i mając kolejne 2 sloty wolne to mi wyskakuje tem komunikat... WTF?
Inna sprawa to mam tego Skillbooka Refining. Nie moge go odpalić, wyskakuje komunikat, że muszę się nauczyć Industry lv1. Oczywiście mam zielonego "ptaszka" przy Industry lv1... WTF?
Pozdro
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej