Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions: Misje
Doom:
Samo data center to może być mało, ale z racji tego ze na jednym z poziomów masz gold tagi licz się z wydatkiem rzędu 0,5 do 1kkk
Templar Brave:
Z pewnością najdrożej będzie w przypadku Blood Gold Tagów potrzebnych dla Amarrów, bo cena jednej sztuki to wydatek ok.11-14 mln (a potrzeba 20 sztuk), więc najlepiej kupić na początek wszystkie tagi z wyjątkiem tych i sprawdzić czy standing będzie wystarczający. Jeśli nie, no to w ostateczności można je kupić :D W przypadku Ammatar Mandate agenci wymagają Sansha Tagów, więc tu koszt będzie o wiele niższy, nawet kupując Sansha Gold Tag. Nie wiem jak pozostałe frakcje, ale z tego co czytałem, to chyba tagi Guristasów są najtańsze bo najczęściej wypadają ;)
Stary Pierdola:
--- Cytat: SokoleOko w Marca 18, 2010, 15:18:42 ---Podłączę się - czy ktoś może mi powiedzieć ile (no tak z grubsza, chodzi o rząd wielkości) kosztowałoby podpompowanie standa do frakcji tagami tak, żeby mieć dostęp do agentów R&D L4?
--- Koniec cytatu ---
Czy aby na pewno stand frakcyjny sie liczy? Gdzies wyczytalem ze do R&D agentow liczy sie tylko osobisty stand do ich korpa.
Goomich:
Jakoś się liczy, bo nigdy nie robiłem misji dla matarów, a mam dostęp do ich agentów lvl3.
Xarthias:
--- Cytat: Star P'ergish w Marca 19, 2010, 08:13:34 ---Czy aby na pewno stand frakcyjny sie liczy? Gdzies wyczytalem ze do R&D agentow liczy sie tylko osobisty stand do ich korpa.
--- Koniec cytatu ---
Frakcyjny się liczy, dodatkowo jest taki bonus, że mając do frakcji, masz od razu do wszystkich ich korpów, nie musisz osobno pykać standów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej