Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions: Misje
Carnuss:
--- Cytat: Templar Brave w Lutego 26, 2010, 21:14:38 ---Sprawdziłem jak to jest z tym standem i jednak liczy się ten ze skillami + w opisach wszędzie widziałem, że jest 2 run blueprint na Augorora Navy Issue (Cosmos dla Amarr), a jest na Omena Navy Issue O0
--- Koniec cytatu ---
Dostałeś od agenta BPC za tagi, czy tylko wyczytałeś gdzieś? W moim przypadku swego czasu skille do standingu się nie liczyły.
Korzystałem z informacji z poniższego linku:
http://www.hb3.info/cosmos/
Link jest dość stary, i ma dużo znaków zapytania. Wynika z niego że standing żeby móc pogadać z agentem od którego dostaje się BPC za tagi jest różny dla rożnych frakcji. A Cosmos chyba nie był ruszany od dawna przez CCP.
Doom:
Rok temu było tak jak piszesz bo sam próbowałem. Teraz jestem w trakcie przerabiania standów to nie bardzo mam jak sprawdzić
Templar Brave:
--- Cytat: Carnuss w Lutego 26, 2010, 23:31:19 ---Dostałeś od agenta BPC za tagi, czy tylko wyczytałeś gdzieś? W moim przypadku swego czasu skille do standingu się nie liczyły...
--- Koniec cytatu ---
Jak tylko standing wzrósł mi do 9.20 (dokładnie miałem 9.23, licząc z Connections na 4, bo czystego standa miałem 9.08) poleciałem do Jakri (bo na razie nadrabiam standa dla Amarrów) i zagadałem z Jeetą Neek - to ta co daje BPC na Cruisera. Mogłem z nią gadać, a z tego co czytałem na Evelopedii to trzeba mieć standing 9.20, no więc chyba liczy się ze skillami, skoro dostałem BPC ;)
Właśnie na Evelopedii czytałem, że trzeba mieć "czystego" standa 9.20, aby z nią zagadać, ale jak widać nie... No i jest jeszcze jedna nieścisłość - na Evelopedii podają, że za te 30 Sansha Gold Tags dostajesz 2 run BPC na Augorora Navy Issue, a dostajesz na Omena Navy Issue (jak już wcześniej pisałem), więc albo w tym poradniku był błąd, albo CCP coś zmieniło (to akurat na "+" thx to CCP :P)
Pozdrawiam :D
Sammani:
Heh pewno bylo, ale mimo wszystko sie spytam: Mam chara ktory ma okolo -9 do Amarr Empire i Caldari State. Potrzebuje chara logistycznego do jfa i mysle, ze alt dreadowy majacy juz cal na 4 sie nadaje. Jednakze czy jest jakakolwiek szansa na odratowanie tego standa? Koszta, ze tak powiem nie graja roli ;)
Doom:
Jest. Od dominion agenci level jeden z q 0 i gorszym rozmawiają z każdym. Jedyne czego jeszcze nie wiem to czy storaki w ten sposób uzyskane pozwalają dźwignąć stand
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej