Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions: Misje
camaxtle:
Witam mam poważny problem i za nic w życiu nie mogę go rozgryźć. A więc zakończyłem misje military i rozpocząłem kolejne ale stanąłem... Wziąłem teraz misje od agenta Wettor Fugen zrobiłem pierwsze 3 czy nawet 2 chyba i teraz mam kolejną o nazwie Gravimetric Site Scanning - krótko, zrobiłem skan widzę w próbach Gravimetric ale nie wiem co dalej ??? Czy ktoś może po krótce pomóc mi w tej misji..
Doom:
w misji masz wyskanować ten gravimetrik, przemieszczając proby i regulując siłę sygnału (im krótszy zasięg tym silniejsze sensory) dojdziesz z czasem do 100%, a kropka oznaczająca saite zrobi sie zielona
Do tej misji powinieneś mieć dołączone jakieś informacje, przeczytaj opis misji, ewentualnie pod f12 masz materiały pomocnicze i poszukaj tam czegoś o tym jak się skanuje
R@F:
Proponuje obejrzeć filmik z tego linku http://www.youtube.com/watch?v=heYfTA00Idg# jest to oficjalny filmik ccp
WB78:
Dla kogo najlepiej robić misje w Empire. Skiluje Dominixa potem wersja navy. Jednak słyszałem że dla Gallente są mało dochodowe misje. Jeśli ktoś mógłby mi napisać gdzie u jakiego agenta najlepiej robić misje będę wdzięczny?
SokoleOko:
Gallente mają stosunkowo mało dobrych agentów L4.
Ja poleciłbym przeprowadzkę do Amarr Empire i robienie misji dla Ministry of War oraz Amarr Navy. Po zdobyciu odpowiednik standów masz do dyspozycji 4 agentów L4 w promieniu kilku j od Amarr, wszystko w hisecu.
MoW:
- Jinkah
- Taru (Q20)
- Zorrabed (Q20)
AN:
- Mani
Na tych czterech agentach wypasłem się przez pierwsze kilka miesięcy grania. O0
Jeśli latasz Dominixem, poradzisz sobie bez problemu, bo przeciwnikiem są głównie Bloodsi (strzelają EM, na który armor tank ma wysokie resy), a drony możesz dopasować pod przeciwnika
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej