Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

North story

<< < (20/21) > >>

Nashir:
Ja z mila checia postrzelam w posy (jak jeszcze beda jakies) jak wroce z wyjazdu rodzinnego i bede mial sprzed zdolny do grania, a nie siedzenia na stacji i rozmawiania ze znajomymi. Tak btw Sempiternus nawet nie ma ujemnych standow -  w ich stosunku dziala polityka NBSI.

Pimpeck:
Dormio, staramy sie bronic na miare naszych skromnych mozliwosci i umiejetnosci - to jedno. Mam nadzieje, ze ich uwieramy chociaz to raczej 'uwieranie defensywne' (kurde slowotworstwo -lol) - drugie.
Mnie raczej szlo o ta 'wielkosc paly' no i oczywiscie pewnie sie nudzil sie pilot :D whatever.
Nie bede porownywal 'dlugosci stukania' bo my jestesmy dopiero na poczatku swojej przygody z 0.0.  :-\
Bruce jak zwkle pisze pierdoly bo zaatakowany zostal nasz POS w SR-KBB.
A co do wypowiedzi soula to powiem tak - nie bedziemy najprawdopodobniej czekac az wrocisz w zwyjazdu rodzinnego wiec pewnie trzeba bedzie poszukac innej mozliwosci do postrzelania chyba, ze nasz szef podejmie inna decyzje.
Pozdro
Pimp

Nashir:
Ja mowie o posach smashkilla :}. Licze tez na roamy po empire w battlehaulerach jak kiedys  :smitten: :)/

Tooten:
Ian: Wiem, czemu wszyscy tak serio biorą to co napiszę :) To była ironia...

Pimpeck:
Na polnocy dzieje sie nadal :D
Ka-Tet w dronkowni rolowany sukcesywnie przez SD + X.I.X. + ED + IRC. Nadmienilem o tym jedynie z kronikarskiego obowiazku. Natomiast ciekawsze rzeczy dzieja sie z Vale of ... i w przygranicznych systemach pomiedzy Vale, a Geminate. W niedalekiej przeszlosci 'owadzi ludek' zresetowal standy do dawnego sojusznika z kolaicji 'antybobowej', a mianowiscie Pure. Kilka dni temu Pure. mialo odwiedziny dawnych sojusznikow (ktos tam to nawet zauwazyl i popelnil jakis watek na CAOD), a dzisiaj odbylo sie to - http://kb.pure-alliance.com/?a=kill_related&kll_id=82037.
Zastanawiam sie czy to tylko zwykla zadyma na pograniczu czy cos wiecej ?  :angel:
Pozdro

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej